Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El projecte del passeig de les Cales podria desencallar-se el 2018

L’Estat confirma que ha començat els tràmits perquè l’any vinent es pugui licitar la primera fase del passeig de Miami Platja

Visita al passeig de les Cales de Miami Platja (Mont-roig del Camp) Visita al passeig de les Cales de Miami Platja (Mont-roig del Camp) CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dimarts, 23 Mai 2017 21:53

El govern espanyol ha començat a treballar perquè el 2018 sigui l’any de la primera fase del passeig de les Cales de Miami Platja, a Mont-roig del Camp. Així ho ha confirmat el subdelegat del govern espanyol a Tarragona, Jordi Sierra a l’alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho en una visita que ha realitzat aquest matí al municipi. 

L’alcalde s’ha mostrat satisfet que aquest projecte important per la façana marítima pugui començar l’any vinent, tot confiant que posteriorment es desenvolupin les successives fases. La primera fase de les obres tindrà un cost aproximat de 800.000 euros i és una de les parts més destacades del projecte ja que permetrà donar continuïtat a tot el litoral del municipi. Aquesta fase té previst unir el passeig de la Platja Cristall amb el passeig Mediterrani i servirà per alinear la línia de costa.

Regeneració de les platges i arranjament d’accessos després del temporal

El subdelegat del govern espanyol i el cap del Servei Provincial de Costes també han visitat el resultat de la inversió de l’Estat al litoral del municipi per aquesta temporada. Els treballs han consistit en la reparació de 4 quatre accessos, el de la Cala Solitari i els tres de la Cala Els Penyals.

També s’ha treballat en la regeneració de les zones més afectades pel temporal d’aquest hivern amb 30.000 metres cúbics de sorra.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: