Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La campanya ‘Clean Up Day’ recull més de 230 quilos de brossa a Riudecanyes

L’objectiu de la campanya és netejar l’entorn natural i conscienciar a les persones

Imatge d'alguns dels veïns i veïnes que van participar a la campanya 'Clean Up Day' a Riudecanyes Imatge d'alguns dels veïns i veïnes que van participar a la campanya 'Clean Up Day' a Riudecanyes CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dimarts, 16 Mai 2017 11:57

Riudecanyes, a través de la campanya ‘Clean Up Day’ va recollir, el passat diumenge, més de 230 quilos de brossa. En total es van recollir 157 quilos de plàstics i envasos, 26 quilos de rebuig, 24 de vidre, 11 de fusta, 7 de ferro i 5 de paper i cartró. Alhora, va permetre repassar i netejar dos espais importants del municipi i el seu terme com és el Camí de Servitud i els voltants de l’embassament de Riudecanyes.

L’objectiu de la campanya és netejar l’entorn natural i conscienciar a les persones de la quantitat de residus que es llencen, de manera incontrolada, a la natura. El resultat va ser positiu ja que la iniciativa va mobilitzar a molts veïns i veïnes de la població; tot i que la suma de 230 quilos de brossa diversa no és un bon símptoma perquè evidencia que hi ha persones que, tot i les campanyes de divulgació que es fan, segueixen sent insolidàries amb la resta de societat i embruten igual.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: