Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mont-roig del Camp organitza dues neteges populars en espais naturals

Les dues accions es desenvolupen en el marc de la campanya ‘Let’s Clean Up Europe!’ per promoure la conscienciació ciutadana

Les dues neteges es duran a terme els dissabtes 13 i  27 de maig Les dues neteges es duran a terme els dissabtes 13 i 27 de maig CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Divendres, 12 Mai 2017 11:17

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp s’adhereix, un any més, a la campanya Let’s Clean Up Europe!, que ha arribat a la seva quarta edició. Així, aprofitant la Setmana Europea de Prevenció de Residus, s’han organitzat dues neteges populars en espais naturals del municipi. Un dels principals objectius d’aquestes accions és conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a la natura. En aquest sentit, es vol promoure la recollida d’aquestes restes abocades il•legalment als boscos, platges o marges de rius.

La primera actuació tindrà lloc el dissabte 13 de maig, de 9.00 a 14.00 h, a la Rassa d’en Ximet amb el Barranc de Vilanova de Mont-roig i la segona trobada serà el dissabte 27 de maig, en el mateix horari, al barranc de la Cala Califòrnia de Miami Platja. Els participants en aquestes accions voluntàries rebran guants i bosses de plàstic per poder recollir els residus que posteriorment seran separats per poder fer la recollida selectiva. A més, també se’ls obsequiarà amb un petit esmorzar.

L’edició anterior

Pel que fa a la darrera edició d’aquesta campanya va comptar amb més de 5.800 actuacions de neteja a tot Europa, de les quals 175 es van realitzar en els municipis catalans. En aquest sentit, Mont-roig i Miami Platja hi van participar per primera vegada i fruit de la iniciativa es va rebre un diploma agraint la dedicació i esforç per difondre el missatge que el millor residu és el que no es produeix.

Així doncs, aquest programa es presenta com una oportunitat única per incrementar el nivell de conscienciació sobre la generació de residus i contribuir a la millora del comportament de la població.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: