Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Constantí engega una campanya de reciclatge dirigida als seus ciutadans i establiments

L’objectiu principal és disminuir el 21% dels residus impropis de la matèria orgànica fins arribar al 15%

Ajuntament de Constantí amb els cartells informatius ja penjats Ajuntament de Constantí amb els cartells informatius ja penjats MARINA MARTÍNEZ
Medi Ambient Marina Martínez
Dimarts, 09 Mai 2017 12:47

Constantí inicia avui i fins el 5 de juny –Dia Mundial del Medi Ambient- una campanya de reciclatge per millorar la recollida selectiva –sobretot en matèria orgànica- sota el nom ‘A Constantí ara toca reciclar l’orgànica!’. Aquesta iniciativa, dirigida a tots els seus ciutadans i establiments, té com objectiu principal reduir el 21% de residus impropis aconseguint arribar al 15%.

Per poder arribar a tots els veïns i veïnes del municipi, es repartiran fulletons informatius, es realitzarà un porta a porta amb entrega d’obsequis, es comptarà amb punts d’informació i es difondrà un vídeo a través de les xarxes socials.

Alhora, també es faran tallers a les escoles ja que, tal i com ha comentat l’alcalde de Constantí, Oscar Sánchez, “els adults costa més redirigir-los però amb els joves podem millorar”.

El cost total de la campanya ha estat de 14.173 euros i en la seva durada s’anirà fent un control exhaustiu setmanal amb una avaluació final. Des de l’Ajuntament s’ha volgut recalcar que el passat 2016 van haver-hi un total de 177 tones de matèria orgànica i “era necessari fer la campanya ja que la última va ser al 2014”.

Festa de fi de campanya

Com a cloenda de la campanya, el 5 de juny es celebrarà una festa al municipi on es comptarà amb diversos jocs, tallers per als més petits i coca i xocolata per a tots els assistents. D’aquesta manera, els constantinecs i constantinenques celebraran el Dia Mundial del Medi Ambient.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: