Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arxiu de notícies de Gastronomia
Dissabte, 17 Febrer 2018 17:46

El Vermut de Reus es promociona a Andorra

Redacció Infocamp
El centre comercial Illa Carlemany i el resort de pistes d'esquí Vall Nord d'Andorra descobreixen la marca de 'Visit Reus'
L'activitat familiar es farà aquest diumenge 18 de febrer, a la Torre del Port, en el marc de les 14enes Jornades de la Galera i…
Divendres, 16 Febrer 2018 11:56

Els olis d’oliva de tota Catalunya es reuniran al Priorat

Redacció Infocamp
El 25 de febrer, el celler Clos Figueras de Gratallops acollirà la IV Mostra d'olis d'oliva catalans al Priorat
Dijous, 15 Febrer 2018 16:44

Els vins de la DO Montsant viatgen fins al Japó

Redacció Infocamp
Japó representa el quart país per volum d'exportació de vins Montsant / La missió comercial es farà a Tokyo (20 de febrer) i a Osaka…
Dijous, 15 Febrer 2018 12:11

Mont-roig reivindica els seus calçots en unes jornades

Laia Molné
El municipi, amb una forta producció de calçots, celebra les 'Primeres Jornades del calçot', del 16 de febrer al 4 de març
La #winelover community celebra el sisè aniversari visitant Tarragona, el Priorat, la Conca de Barberà i l'Alt Camp
L'equipament, anunciat un any enrere, havia d'entrar en funcionament aquesta propera Setmana Santa
Dimecres, 07 Febrer 2018 08:50

Griselda Soler guanya per segon cop el Concurs de Mestres Xatonaires

Redacció Infocamp
Al Xató Experience va tenir lloc un show cooking d'Oriol Castro (2 estrelles Michelin) i a l'Exhibició de Xatonaires Infantils hi van participar més de 200…
Per consumicions iguals o superiors a 20 euros, els clients poden entrar en el sorteig d'una tablet, d'una televisió, d'una escapada per a dues persones…
Dijous, 01 Febrer 2018 09:18

Els vins de la DO Montsant viatgen fins a Hamburg

Redacció Infocamp
L’agenda de la denominació d'origen els durà enguany a presentar el seu producte al Japó, a Suïssa i Alemanya
Els establiments de la ciutat s'adaptaran a l'horari dels restaurants i realitzaran un concurs amb 660€ de premis pels participants
Els restaurants de la Part Alta presenten la vuitena edició d’aquestes jornades gastronòmiques, de l'1 al 28 de febrer, que l’any passat van superar els…
L'esdeveniment té la ceba dolça com a protagonista i marca l'inici de la temporada de calçotades
La iniciativa uneix el contrast entre els calçots com a producte de la terra i el paisatge marítim
Pàgina 1 de 41

Publicitat