Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sant Pere i Sant Pau estrena el 'D-Tapas 2020'

Una quinzena d'establiments del barri tarragoní participen, del 24 de gener al 2 de febrer, en la primera edició de la ruta gastronòmica

El barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau estrena una ruta de tapes El barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau estrena una ruta de tapes ARXIU / INFOCAMP
Gastronomia Redacció Infocamp
Divendres, 24 Gener 2020 16:42

L'Associació de Veïns La Unió de Sant Pere i Sant Pau estrena aquest divendres 24 de gener la primera edició de 'D-Tapas 2020', que s'allargarà fins al diumenge 2 de febrer. L'objectiu de la iniciativa és fomentar les relacions cíviques i humanes del barri, l'activitat comercial i la creativitats dels seus establiments: "Vam triar les setmanes prèvies al Carnaval per incrementar l'activitats als bars i restaurants del barri en dates difícils", afirma Gabi Muniesa, president de l'entitat veïnal, que alhora defensa "la qualitat i creativitat de les tapes d'aquests restauradors".

Sorteig d'un viatge de cap de setmana entre els consumidors

En total, hi participen una quinzena d'establiments repartits per tot el barri que oferiran una tapa única, acompanyada d'una cervesa Estrella Galicia, o un got de vi o aigua, pre 2,5 euros. Cada establiment segellerà la fitxa dels participants. Amb 10 segells de 10 establiments diferents, els consumidors podran participar en un sorteig d'un viatge de cap de setmana a un indret per determinar. Tan sols caldrà que omplin el futlletó amb les seves dades i votar l'establiment amb la millor tapa. En els bars i restaurants s'habilitarà una urna per introduir el tríptic amb els 10 segells i el vot.

                                         Plànol amb la localització dels bars i restaurants participants: 

D Tapas 2020 plànol Sant Pere i Sant Pau

Per inaugurar la ruta gastronòmica, aquesta tarda l'AV La Unió ha organitzat el recorregut del Sant Pere i Sant Pau de tapes amb animació inclosa.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: