Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Últims dies per participar en el sorteig de productes de 'Ranxets', a Torredembarra

Per participar en el sorteig, que finalitza el dilluns 9 de desembre, és necessari haver fet tres menús diferents entre els restaurants participants a 'Ranxets, la cuina de Torredembarra'

Un dels deu lots de productes de 'Ranxets' que se sortejaran entre els participants Un dels deu lots de productes de 'Ranxets' que se sortejaran entre els participants CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dissabte, 07 Desembre 2019 18:55

El proper dilluns 9 de desembre, a les 13h, és la data límit per entregar les butlletes participants en el sorteig de les jornades gastronòmiques 'Ranxets, la cuina de Torredembarra'.

Per poder participar en el sorteig d’un dels deu lots de productes de 'Ranxets' (Cistella de productes de proximitat, llibre de receptes 'Ranxets, la cuina a Torredembarra' i dos tiquets per a la Mostra Gastronòmica dels Ranxets) és necessari haver fet tres menús diferents entre els restaurants participants i haver obtingut els corresponents segells. Cal emplenar la butlleta i dipositar-la a la bústia de la Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Torredembarra. 

El sorteig es realitzarà el proper dimecres 11 de desembre. Als guanyadors se’ls avisarà segons les dades facilitades a la butlleta i es publicarà a les xarxes socials. Només es podrà obtenir un premi per persona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: