Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Feel Vermut de Campclar es suspèn per la previsió de pluja

El primer Feel Vermut de la temporada previst per aquest dissabte 24 de març s’ajorna pel 7 d’abril / Enguany el vermut solidari canvia de patrocinador

Imatge d'arxiu amb participants en una edició anterior del Feel Vermut de Campclar Imatge d'arxiu amb participants en una edició anterior del Feel Vermut de Campclar ACC CAMPCLAR
Gastronomia Albert Cuesta
Divendres, 23 Març 2018 17:01

L’organització del Feel Vermut, davant de la mala previsió meteorològica, ha decidit suspendre l’esdeveniment previst per aquest dissabte 24 de març, a la Rambla de Campclar de Tarragona. Finalment se celebrarà, si el temps no ho impedeix, dintre de 15 dies, el dissabte 7 d’abril.

Feel Vermut celebra a Tarragona la sisena edició amb un canvi de patrocinador. Vermuts Miró substitueix Vermut Yzaguirre com a promotor oficial dels actes després de cinc edicions. L’objectiu de la iniciativa és promoure el tradicional vermut i recaptar fons per entitats benèfiques.

La marca Feel Vermut es crea l’any 2012 per potenciar el fet social de “fer el vermut”, un costum popular arrelat a Tarragona. El portaveu i coordinador de Feel Vermut, Xavier Romeu, ha assegurat que el vermut “és un ritual que fem fa molts anys”. No és només l’acte de gaudir d’un bon vermut, sinó també d’aprofitar i reunir-se amb família i amics. La tradicional tertúlia de diumenge.

El primer dels actes es celebrarà el proper dissabte, 7 d'abril, a la Rambla de Ponent de Campclar, on es serviran 300 litres de Vermuts Miró en 3000 degustacions al preu de 2 euros, a més de repartir 1000 bosses de patates xips Frit Ravich. Els diners recaptats formaran part d’una donació a la Fundació Niemann-Pick. Fins la data s’han lliurat prop de 22.000 euros a diverses entitats benèfiques.

El proper 5 de maig, Feel Vermut es traslladarà a la zona del Mercat Central de Tarragona (plaça Corsini). Els següents actes tindran lloc al barri del Serrallo el 30 de juny, i a una àrea de la platja, previsiblement La Mòra al juliol.

Al llarg de tot el 2018, l'organització ha dissenyat dos esdeveniments ‘Feel Vermut més gran del món’ per entre 1.000 i 2.000 persones amb el característic got de 2,50 metres d’alçada i 1,25 d’ample, i ‘Feel Vermut popular’ per 500 persones. Tots els actes estan dissenyats perquè pugui gaudir tota la família. Entre els esdeveniments programats hi haurà tallers, jocs infantils, regals, djs i actuació musical.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: