Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La campanya 'Menja i guanya!' ja té els primers guanyadors

Raúl Béjar Saladié va ser premiat amb una tablet i Antonio Calvo, amb el val de 30 euros per utilitzar als bars associats a la campanya de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Els guanyadors del primer sorteig de la campanya 'Menja i guanya!' de l'Ajutament de Vandellós i l'Hospitalet de l'Infant Els guanyadors del primer sorteig de la campanya 'Menja i guanya!' de l'Ajutament de Vandellós i l'Hospitalet de l'Infant CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dilluns, 12 Març 2018 08:39

Ja es coneixen els noms dels guanyadors del primer sorteig de la campanya 'Menja i guanya!', organitzada per la Regidoria de Turisme de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant. El dijous 8 de març, la regidora Elidia López; i el president de l'Associació de Restauració i Hoteleria de la Vall de Llors (ARH), Jordi Orriols, van lliurar-los els premis: a Raúl Béjar Saladié, una tablet; i a Antonio Calvo, el val de 30 euros per utilitzar als bars associats.

Per promoure el consum als establiments de restauració del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i fomentar-hi l’activitat econòmica durant aquests primers mesos de l’any, la Regidoria de Turisme ha tornat a posar en marxa enguany la campanya promocional “Menja i guanya!”. En el marc d’aquesta campanya, els clients que facin consumicions iguals o superiors a 20 euros a qualsevol dels bars, restaurants o establiments de menjar per emportar que hi ha al municipi podran participar en el sorteig d’una tablet, si ho fan el mes de febrer; d’una televisió, si ho fan el mes de març; i d’una escapada per a dues persones, si ho fan el mes d'abril.

Enguany, com a novetat, gràcies a la col·laboració de l’Associació de Restauració i Hoteleria de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (ARH), també se sortejarà cada mes un val de 30 euros, per utilitzar en qualsevol establiment membre d’aquesta entitat fins al 30 de juny.

Concurs de disseny de cartells de promoció de la igualtat de gènere

D'altra banda, en el marc dels actes organitzats per l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant per celebrar el Dia Internacional de les Dones, ahir dijous 8 de març es van lliurar els guardons del concurs de disseny de cartells de promoció de la igualtat de gènere, convocat per la Regidoria de Joventut.

Els guanyadors de la categoria infantil són: Martí Lanceta Gil (1r premi), de 9 anys; Samuel Fernández Sabaté, de 7 anys i Anna Segarra Margalef, de 6 anys (2n premi); i Èlia Sastre Farnós (3r premi), de 10 anys; i els guanyadors de la categoria juvenil: Ona Garcés Carretero (1r premi), de 15 anys; Joan Segarra Ortiz (2n premi), d’11 anys; i Judit Lanceta Gil i Nerea Parra Fernández (3r premi), de 12 i 17 anys, respectivament.

L’acte va tenir lloc a la Sala Bonet Castellana del Centre Cultural Infant Pere, a les 19 h, i va anar a càrrec de l’alcalde, Alfons Garcia; i dels regidors Elidia López i Miguel Ángel Garcés. Les regidores Celia Ruiz, Núria Ortiz i Cristina Borràs també hi van assistir.

Al vestíbul del Centre Cultural Infant Pere s’hi poden veure exposats aquests dies tots els treballs presentats.

El cartell del programa d’actes pel Dia Internacional de les Dones que ha editat l’Ajuntament inclou el dibuix de la jove de 15 anys que ha guanyat aquest concurs en la categoria juvenil: l’Ona Garcés Carretero. Aquesta era una de les recompenses per a les persones guanyadores previstes a les bases del certamen. Tots els guanyadors, a més, s’han endut uns obsequis: El primer premi està dotat amb un abonament anual a Port Aventura (Gold); el segon, amb una entrada a PortAventura i un llibre; i el tercer, amb un llibre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: