Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Festa de la Calçotada de Valls creix amb més actes i espera rebre fins a 40.000 visitants

Un showroom, activitats infantils i l'edició d'un vi, entre les novetats

Presentació de la 37a Gran Festa de la Calçotada de Valls, a l'Ajuntament de Valls, amb el regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris, al centre de la imatge Presentació de la 37a Gran Festa de la Calçotada de Valls, a l'Ajuntament de Valls, amb el regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris, al centre de la imatge NÚRIA TORRES/ ACN
Gastronomia ACN
Dilluns, 22 Gener 2018 12:08

La Gran Festa de la Calçotada de Valls creix. La 37a edició de la festa, que tindrà lloc aquest diumenge 28 de gener, amplia el seu programa amb nous actes. Així, es podrà des de menjar calçot líquid dins una proveta en un 'showroom', a comprar un vi produït per la Cooperativa de Valls especialment per a l'ocasió, passant per un dissabte carregat de jocs i activitats familiars al Pati. Amb tot, el concurs de menjar calçots, any rere any més competitiu, es manté com l'acte estrella i més mediàtic de la jornada.

Enguany ja hi ha més d'una trentena d'inscrits -però només vint hi podran participar-, entre els quals, el barceloní Adrià Wegrzyn, guanyador de les darreres edicions, acompanyat del seu pare, que novament també s'hi ha apuntat. La Cambra de Comerç es mostra convençuda que la festa atraurà uns 40.000 visitants. Representa el tret oficial de sortida a la temporada de calçots, que enguany es presenta seca, si bé es preveuen mantenir les xifres de producció de l'any passat -d'entre 12 i 13 milions de cebes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: