Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 4.000 racions servides en la II Ruta de tapes de l’Hospitalet de l’Infant

El premi a la millor tapa ha estat pel bar D’Tapas

El guanyador de la II Ruta de Tapes El guanyador de la II Ruta de Tapes CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dimecres, 17 Gener 2018 12:37

L’Associació de Restauració i Hoteleria de la Vall de Llors (ARH) ha fet un balanç positiu de la II Ruta de Tapes que va organitzar a l’Hospitalet de l’Infant. En total, segons ha informat el nou president de l’entitat, Jordi Orriols, des del 30 de novembre fins el 10 de desembre, es van servir més de 4.000 tapes en els 11 establiments participants.

Aquesta xifra representa una quantitat similar a la de l’edició anterior, unes 400-450 tapes servides de mitjana a cadascun dels bars i restaurants que van prendre part en aquesta iniciativa. Això significa, en paraules d’Orriols, que la ruta “està ben vista per la gent, que agrada tant als veïns del municipi com als d’altres poblacions”.

El president de l’Associació ha valorat no només la participació popular que hi hagut en la segona edició; sinó també la qualitat de les tapes i la seva bona presentació; i la satisfacció dels restauradors que han aconseguit atraure nous clients als seus locals gràcies a aquesta iniciativa. Per la seva part, la regidora de Turisme, Elidia López, ha destacat, precisament, el fet que aquesta ruta suposa “un atractiu turístic afegit per al municipi, que contribueix a promoure l’activitat econòmica en una època de l’any que no hi ha tanta afluència de gent”. El mateix objectiu persegueix la campanya promocional ‘Menja i Guanya!’, que tornarà a posar en marxa la Regidoria de Turisme aquest hivern per incentivar el consum als bars i restaurants del municipi amb el sorteig de premis entre els clients, segons ha avançat l’edil.

Premi a la millor tapa i guanyadors dels sorteigs

La tapa més ben valorada va ser l’anomenada ‘Torrada de carrillada’ del Bar D’Tapas, consistent en “carrilada” al forn sobre pa torrat amb salsa Oporto, formatge de cabra, pebrot del piquillo caramel·litzat i patates fregides. Els que regenten aquest bar han rebut aquesta setmana el premi a la millor tapa dotat amb un sopar gourmet per a dues persones de mans de la regidora de Turisme, Elidia López, del nou president de l’ARH, Jordi Orriols, i de l’ex presidenta de l’Associació, Mònica Alves.

Els altres premis de la II Ruta de tapes es van sortejar el passat 22 de desembre, a Ràdio l’Hospitalet de l’Infant, entre les persones que van completar el Passaport de la Ruta i van tastar totes i cadascuna de les tapes. Guifré Jordi Serra Biarnes va guanyar el primer premi –una tablet- i Maria José García Domínguez i Frederic Escola el segon i tercer premi respectivament, dotats amb un xec de 30 euros per a gastar als bars i restaurants que van participar en la ruta.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: