Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 400 racions a la Festa de l’Oli de Riudecanyes

La Festa de l'Oli Nou ha arribat enguany a la 25a edició

La 25a Festa de l'Oli Nou a Riudecanyes va reunir diumenge centenars de persones La 25a Festa de l'Oli Nou a Riudecanyes va reunir diumenge centenars de persones CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dilluns, 08 Gener 2018 13:13

Una de les cites més esperades de l’any a Riudecanyes, la tradicional Festa de l’Oli Nou, ha aplegat aquest diumenge a centenars de persones que no s’han volgut perdre l’ocasió de tastar aquest producte tan preuat i nutritiu.

La tradició s’ha mantingut amb aquesta festa que ha organitzat la Cooperativa Agrícola de Riudecanyes amb el suport de l’ajuntament. De bon matí, es va convidar a la gent a l’esmorzar popular amb el nou oli, pa torrat, llonganissa o arengada al preu de 3 euros per persona i gratuïts per als socis i familiars de la cooperativa. A més, presentant el tiquet de l’esmorzar s’aconseguia un descompte de 2 euros en la compra d’una garrafa de 5 litres.

Riudecanyes ha rebut la visita de centenars de persones arribades dels municipis més propers però també de més llunyans, ja que la Festa de l’Oli Nou és molt coneguda i és també una de les més antigues ja que enguany ha arribat a la 25a edició. En total s’han repartit més de 400 racions, una xifra que hagués pogut ser superior si el temps hagués acompanyat millor i sense l’amenaça de pluja, segons els organitzadors.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: