Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torna la Fira de la tòfona de Vilanova de Prades

La segona edició de la fira, que se celebrarà el 20 de gener, inclou el concurs de gossos tofonaires, un showcooking i un mercat d’artesania

Un gos buscant tòfona negra Un gos buscant tòfona negra ACN
Gastronomia Redacció Infocamp
Diumenge, 07 Gener 2018 11:51

L’Ajuntament de Vilanova de Prades prepara la 2a Fira de la tòfona i concurs de gossos tofonaires que se celebrarà el proper 20 de gener. La jornada comptarà amb un mercat de productes de proximitat, ponències a càrrec d’especialistes en tecnologia forestal i agroalimentària, degustació de vins i tapes amb tòfona, així com un showcooking amb el xef Francesc Arumi, del Restaurant Can Jubany. A més, se celebrarà el 2n concurs de gossos tofonaires, que en la passada edició va generar una gran expectació de professionals del sector i curiosos.

La fira, organitzada per l’Ajuntament de Vilanova de Prades, Tòfona de la Conca, l’Associació de productors de tòfona de Catalunya i el Centre tecnològic i forestal de Catalunya, té l’objectiu de consolidar-se com un nou pols d’atracció del sector i de públic en general cap a aquesta localitat durant l’hivern.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: