Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Bellmunt del Priorat viu el tast de Santa Bàrbara

Per Santa Bàrbara, la patrona dels miners, es projectarà un documental sobre la vinya i se celebrarà el tradicional tast

Imatge d'arxiu del tradicional Tast de Santa Bàrbara, una mostra dels vins dels cellers locals Imatge d'arxiu del tradicional Tast de Santa Bàrbara, una mostra dels vins dels cellers locals DOQ PRIORAT
Gastronomia Redacció Infocamp
Diumenge, 03 Desembre 2017 00:37

Bellmunt del Priorat viurà aquest cap de setmana la tradicional festivitat de Santa Bàrbara, patrona dels miners. La celebració és una excel·lent oportunitat per poder tastar els vins que es produeixen a Bellmunt i també a les Solanes del Molar.

El tradicional Tast de Santa Bàrbara tindrà lloc, aquest diumenge dia 3 de desembre, a partir de les 12h, a la plaça del Sindicat de Bellmunt i comptarà amb la participació dels següents cellers: Solà clàssic, Sedó Barceló, Rosa Maria Bartolomé, Costers del Priorat, Casa Gran del Siurana, Mas d’en Gil i Gran Clos del Priorat.

Com a preludi al Tast es projectarà, a les 11h, a la Sala Euterpe de Bellmunt, el documental 'La vinya i la banya', del viticultor i realitzador Raimon Coll que hi assistirà personalment. La pel·lícula reflecteix des de la recuperació d'una vinya vella fins la comercialització d'aquell vi. En acabar hi haurà un col·loqui i una degustació del cava “Terra de Marca”.

La recaptació de l’entrada de la projecció es dedicarà íntegrament a La Marató de TV3.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: