Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Societat Agrícola de Valls preveu recollir prop de 200.000 quilos d'oli

Més de 500 pesones van participar diumenge a la Festa de l'Oli Nou, que es van endur més de 2.000 litres a les seves cases

La ja tradicional Festa de l’Oli Nou de Valls es va omplir de participants La ja tradicional Festa de l’Oli Nou de Valls es va omplir de participants CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dilluns, 27 Novembre 2017 13:15

La Societat Agrícola de Valls va celebrar aquest diumenge la ja tradicional Festa de l’Oli Nou, un esdeveniment festiu que va resultar tot un èxit amb la presència record de prop de 600 persones que van desbordar totes les previsions realitzades pels organitzadors. La festa va tenir una gran afluència de visitants, -comparada amb l’edició de l’any passat marcada per la meteorologia adversa-, i va permetre gaudir d’un dia excel·lent per poder compartir amb amics i coneguts a l’esplanada del davant de la Societat Agrícola tot tastant l’oli nou elaborat pels prop de 400 productors adscrits a la cooperativa. També les vendes realitzades a l’Agrobotiga de Valls van ser nombroses, superant els 2.000 litres d’oli, una xifra que va duplicar l’aconseguida en l’edició anterior.

Durant la jornada festiva, els participants van poder visitar el trull de la cooperativa i comprovar in situ com s’elabora l’oli. La part més lúdica la va aportar la música en directe dels diversos combos de l’Escola Municipal de Música de Valls que van oferir una actuació musical a mig matí. Els més petits també van poder jugar als inflables que va instal·lar l’organització en un extrem de l’esplanada.

Els socis de l’Agrícola de Valls es troben ara mateix immersos en la campanya de recollida de la collita, que ja va començar fa unes setmanes. Les previsions de la collita d’enguany són excel·lents, en quant a qualitat, quantitat i rendiment de les olives. Si tot continua com fins ara es podrien assolir els 200.000 quilos d’oli que posteriorment s’envasaran a la pròpia Societat Agrícola de Valls per comercialitzar-la, sota la marca La Societat de Valls amprada a la DOP Siurana i la marca Pont de Goi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: