Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Disset productors estaran presents a la Fira de l’Oli de Tarragona

La 17a edició comptarà amb diverses novetats com la possibilitat de guanyar el teu pes en oli

Presentació de la Fira de l'Oli que torna el proper 1 de desembre a Tarragona Presentació de la Fira de l'Oli que torna el proper 1 de desembre a Tarragona MARINA MARTÍNEZ
Gastronomia Marina Martínez
Dimecres, 22 Novembre 2017 16:55

Arriba una nova edició de la Fira de l’Oli nou DOP Siurana a Tarragona que tindrà lloc els dies 1, 2 i 3 de desembre a la Rambla Nova al tram del Carrer Unió amb Canyelles. En la 17a edició, on participaran 17 dels productors més importants de la DOP Siurana, també es presenta una vessant lúdica i festiva i s’organitzaran diverses activitats dirigides a tot el públic, inclòs el familiar.

Enguany, la fira compta amb diferents novetats. Una de les més atractives és l’activitat sota el nom ‘El teu pes en oli’ que, a través d’una butlleta que es repartirà per les parades del Mercat Central, el guanyador podrà adquirir la mateixa quantitat d’oli que el seu pes. A més, una altra novetat seran els tastos per als més petits perquè “és molt important que la canalla comenci amb la pedagogia de salut, de l’oli i de la qualitat”, ha explicat el president de la DOP Siurana, Antoni Galceran; i el regal d’una bossa de compra nova amb la compra de dues garrafes de cinc litres d’oli.

Altres activitats seran el gran berenar solidari de pa amb xocolata i oli nou –on tot el que es recapti anirà destinat al Banc d’Aliments-; tallers infantils; esmorzar solidari a la Rambla Nova al tram Teresianes –on el recapte també anirà destinat al Banc d’Aliments-; tastos comentats d’oli; activitat envers la cosmètica natural amb l’oli d’oliva; showcooking; demostració de textures amb oli DOP Siurana; degustacions; música amenitzada pel DJ Rayo i concurs d’Instagram amb el hasghtag #socsiurana amb la possibilitat de guanyar grans premis.

Horaris de la fira

La fira obrirà les seves portes l’1 de desembre de 17h a 21h, el dissabte 2 de desembre des de les 10h fins les 14h i, per la tarda, des de les 17h fins les 21h; i, el darrer dia estarà oberta des de les 10h fins les 14h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: