Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La DO Montsant viatja a Suïssa i a la Xina

Es realitzaran tastos en diferents escoles d'hostaleria per donar a conèixer tota la potencialitat de la DO Montsant

El periodista Andrew Jefford, de la publicació internacional Decanter, va visitar la DO Montsant la setmana passada El periodista Andrew Jefford, de la publicació internacional Decanter, va visitar la DO Montsant la setmana passada DO MONTSANT
Gastronomia Redacció Infocamp
Divendres, 10 Novembre 2017 18:10

La DO Montsant viatjarà a Suïssa i la Xina durant aquest mes de novembre per organitzar una sèrie de tastos professionals dirigits a estudiants, sommeliers i periodistes dels dos països.

L'estada a Suïssa començarà el dilluns dia 13 en una acció conjunta de la DO Montsant i l'ICEX Suïssa amb l'objectiu de potenciar la imatge i la qualitat de la DO Montsant en els programes d'educació de la Swiss Hotel Management Schools. Durant deu dies es realitzaran set tastos de zonificació a diferents escoles d'hostaleria repartides per tot el país, en què podran assistir entre 40 i 60 alumnes. L'encarregat de dirigir els tastos serà el periodista, tastador i consultor David Schwarzwälder, expert en els mercats internacionals i col·laborador de l'ICEX.

Pel que fa a la Xina, la data serà el 25 de novembre a l'hotel W Shanghai – The Bund. Un total de 25 sommeliers, professionals i periodistes participaran en un tast de tipificació de garnatxes i carinyenes, i en un tast de zonificació amb mostres que s'estan portant a terme al Centre Tecnològic del Vi (VITEC). Això permetrà donar a conèixer tota la potencialitat de la DO Montsant en les seves diferents zones.

Decanter visita la DO Montsant

Continuant en la línia de treball dels mercats exteriors, el periodista Andrew Jefford, de la publicació internacional Decanter, va visitar la DO Montsant la setmana passada. El periodista va poder conèixer els vins de la denominació d'origen, el seu paisatge i singularitats.

Es van organitzar diferents tastos de zonificació sobre el terreny perquè el periodista tastés els vins elaborats a les zones que anava visitant, també va poder compartir opinions amb alguns dels productors de la DO. La seva visita s'emmarca dins les diferents accions que la DO Montsant duu a terme amb l'objectiu de donar a conèixer la riquesa vitivinícola de la denominació d'origen, així com les varietats autòctones i la diversitat de microclimes i sòls presents al territori.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: