Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra viu la Fira de la Cervesa Artesana amb més actes que mai

La vuitena edició de la fira s'allargarà durant tot el cap de setmana amb una programació ampliada

Estraperlo és la cervesa artesana de Torredembarra Estraperlo és la cervesa artesana de Torredembarra ANNA F./ AJUNT. TORREDEMBARRA
Gastronomia Redacció Infocamp
Divendres, 13 Octubre 2017 18:32

La Fira de la Cervesa Artesana de Torredembarra arriba a la seva vuitena edició ampliant a tot el cap de setmana la seva programació. D’aquesta manera, ja obrirà portes aquest divendres 13 d’octubre a la tarda fins al diumenge 15 d’octubre al migdia. Els bons resultats dels darrers anys i sent un cap de setmana de pont per a molts han fet decidit ampliar els dies de celebració.

Aquesta, però, no és l’única novetat d’enguany. En l’àmbit més gastronòmic, es comptarà amb quatre food trucks torrencs (Crêpe Chérie, el Rincón Celeste, Pepito Bravo i Van Bola) i també es cuinarà una paella popular el dissabte, a càrrec del mestre paeller Abundi Monterde, Pep Nogué (cuiner del programa El Suplement de Catalunya Ràdio) i Xavier Fernández (xef del Restaurant La Quilla d’en Xavier del port de Torredembarra).

Un total de 12 productors mostraran les seves elaboracions. Les cerveses artesanes que es podran degustar són: Clandestines (Montferri), La Surfera (la Móra), Espina de Ferro (l’Anoia), Estraperlo (Torredembarra), Rústica Bufona (Escaladei), Bripau (Sant Pere de Riudebitlles), Seelen (Vensilló de la Llitera) – Osca), Cereberus (Artès), La Nou, La vella caravana (Menàrguens), Hope (Sant Sadurní d’Anoia) i La segarreta (Santa Coloma de Queralt).

La fira va acompanyada d’un programa d’activitats complementàries per donar a conèixer la cultura de la cervesa i esdevenir una bona proposta d’oci per a totes les edats: food trucks, paella popular, xerrada a càrrec del físic Antoni Alamany, cates, música en viu, activitats infantils i dj’s.

La Fira de la Cervesa Artesana de Torredembarra l’organitzen les regidories de Turisme i de Comerç, Indústria i Activitats, i compta amb la coordinació tècnica d’Estraperlo, la cervesa artesana de Torredembarra.

Coincidint amb la Fira, es duran a terme les darreres visites de la temporada 2017 al far de Torredembarra: reserves a través del web turismetorredembarra.cat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: