Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Uns 36 establiments participen al Rally de Tapes de Salou

Del 29 de setembre al 8 d’octubre s’iniciarà la nova edició coincidint amb el RallyRACC-Catalunya Costa Daurada

La proposta gastronòmica ofereix tot tipus de tapa; fins i tot un homenatge a Bob Marley simulant un canó La proposta gastronòmica ofereix tot tipus de tapa; fins i tot un homenatge a Bob Marley simulant un canó MARINA MARTÍNEZ
Gastronomia Marina Martínez
Dimarts, 26 Setembre 2017 12:23

Salou enceta el proper 29 de setembre la sisena edició del Rally de Tapes amb la participació de 36 establiments. Es tracta d’una iniciativa de l’Ajuntament de Salou que, coincidint amb el Rally Racc Catalunya Costa Daurada, pretén promoure l’àmplia oferta gastronòmica del municipi de cara als milers de visitants i seguidors del món del motor. Per tant, del 29 de setembre al 8 d’octubre es comptarà amb una gran oferta de tapes d’alta qualitat per només 2,5 euros amb beguda inclosa. A més, per quart any consecutiu, el Mini Rally de tapes també se suma a l’experiència i oferirà tapes pels més petits per degustar amb la família que se servirà amb una consumició no alcohòlica.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha destacat “el disseny i la innovació en les creacions oferint veritables obres d’art als clients que visiten als restauradors”. El batlle també ha recordat “la gran oferta gastronòmica del municipi que constitueix un fort reclam a l’hora de desestacionalitzar la temporada turística”.

Els visitants podran adquirir el llibret oficial –en català, castellà, anglès o francès- on es poden segellar fins a deu establiments, es pot votar la millor degustació, la més original i el millor servei i entrar en el sorteig de regals. Al finalitzar el Rally de Tapes es realitzarà un rànquing de les millors degustacions que es farà públic amb el corresponent reconeixement al restaurador que l’hagi obtingut.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: