Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Èxit de públic a la 19a Festa del Vi i la Verema a l'Antiga de Poboleda

Enguany es fer un homenatge als pioners locals que van posar la llavor perquè avui dia hi hagi 14 cellers a Poboleda

La 19a Festa del Vi i la Verema a l’Antiga de Poboleda va reunir moltíssims visitants La 19a Festa del Vi i la Verema a l’Antiga de Poboleda va reunir moltíssims visitants DOQ PRIORAT
Gastronomia Redacció Infocamp
Diumenge, 10 Setembre 2017 18:18

La 19a Festa del Vi i la Verema a l’Antiga de Poboleda ha arribat aquest dissabte 9 de setembre ha registrat una elevada participació de públic. Com a novetat, el divendres 8 de setembre al vespre es va realitzar un acte de reconeixement als emprenedors que el 1992 van embotellar els primers vins a la Cooperativa de Poboleda, un acte que va incloure una degustació de vi solidari elaborat per cellers locals.

A l'acte es va homenatjar els pioners locals que van posar la llavor perquè avui existeixin 14 cellers en funcionament en aquesta vila de la DOQ Priorat.

La Festa 

Després de la jornada de portes obertes del dia 2 de setembre i de l’acte d’homenatge als pioners del dia 8, ahir dissabte 9 de setembre es va celebrar la Festa del Vi i la Verema a l’Antiga, una intensa i completa jornada d’activitats adreçada als amants dels vins Priorat. La tradicional sortida a peu a una finca propera per veremar, la posterior premsada del raïm a la carretera i les degustacions als baixos de les cases pairals han estat els actes principals d'una de les cites populars més arrelades de la Denominació d’Origen Qualificada Priorat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: