Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Maridatges musicals al museu Pau Casals

Els xefs preparen plats especials per maridar amb vins i caves Jané Ventura i Avgvustvs Forvum, acompanyats del conjunt Et-co*

Imatge d'arxiu del cicle 'Música als Jardins', una de les activitats d'estiu del museu Pau Casals Imatge d'arxiu del cicle 'Música als Jardins', una de les activitats d'estiu del museu Pau Casals CEDIDA
Gastronomia Taempus
Dilluns, 31 Juliol 2017 08:34

Aquest estiu el museu Pau Casals del Vendrell organitza, un cop més, concerts maridatge als jardins del complex. La primera sessió es va celebrar dijous i la propera, el 3 d’agost. Les entrades estan exhaurides. L’activitat l’organitza el museu conjuntament amb el col·lectiu de productors i cuiners Terra i Taula i l’Associació de Músics del Baix Penedès.

Els cuiners que participen en els tastos són els xefs dels restaurants Vell Papiol, Lo Mam, Ull de Llebre i l’Obrador. Tots preparen plats especials per maridar amb els vins i caves de Jané Ventura i Avgvstvs Forvm. Enguany tots els plats estan inspirats en la garrofa, un ingredient típic del Baix Penedès que el Col·lectiu Terra i Taula sempre ha reivindicat. El maridatge el completa el conjunt Et-co*, un projecte musical que busca “la trobada amb el ritual i la musicalitat primària amb ritmes ètnics i atmosferes contemporànies i psicodèliques”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: