Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La ruta de tapes Kissa bat el seu rècord amb 8.500 tapes

Valls tanca la dotzena edició de la ruta gastronòmica amb 3.000 assistents i 8.500 tapes repartides, un 30% més que l'any passat

L'alcalde de Valls, Albert Batet, -al centre i de blanc-, celebra l'èxit de la ruta amb els restauradors participants L'alcalde de Valls, Albert Batet, -al centre i de blanc-, celebra l'èxit de la ruta amb els restauradors participants CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dimarts, 20 Juny 2017 14:56

La 12a edició de la Ruta de tapes Kissa, que ha tingut lloc els dies 16, 17 i 18 de juny a la plaça Vil·la Romana, tanca amb un gran èxit de participació. La tradicional ruta gastronòmica de Sant Joan, organitzada per l'Associació de Restauradors de Valls i amb la col·laboració de la regidoria de Comerç i Turisme, ha repartit un total de 8.500 tapes, un 30% més que l'any passat.

Kissa ha tingut molt bona assistència de públic, 3.000 assistents, que a banda de les consumicions de les tapes acompanyades de la beguda, també van poder gaudir de vàries actuacions musicals que han tingut lloc durant els dies que s'ha celebrat la ruta de tapes. L'acollida de públic ha sigut molt bona tenint en compte que l'espai ha estat obert menys hores ja que es va haver de tancar durant el migdia i la tarda de dissabte degut a l'onada de calor.

La ruta de tapes ha comptat amb la participació de 10 establiments que han presentat una tapa pròpia i també amb DO Tarragona i Damm. Els restauradors que han participat en aquesta edició del Kissa són: Planeta Kasteller, K de Valls, Reset Cafè, Restaurant Casa Fèlix, ForEvents, Restaruant Luga, Pizzeria Marma, Restaurant Ca l'Àngel, Ecliss i La Posada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: