Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La samfaina, plat principal a Vinyols

Vinyols i els Arcs reivindica aquest plat de verdures en la jornada gastronòmica que encetarà la festa major

Vinyols vol reivindicar aquest plat coincidint amb l'inici de la festa major Vinyols vol reivindicar aquest plat coincidint amb l'inici de la festa major CEDIDA
Gastronomia Maria J. Ramos/El Punt Avui
Divendres, 16 Juny 2017 08:59

Amb Sant Joan a tocar, Vinyols i els Arcs enceta ja la festa major aquest cap de setmana amb la gastronomia com a eix principal. I és que dissabte serà la II Jornada Gastronòmica de la Samfaina, que començarà amb un esmorzar popular i un taller de cuina adreçat a nens d’entre 5 i 14 anys, en el qual aprendran a cuinar aquest plat de verdures. Les seves elaboracions podran participar en el VI Concurs Gastronòmic de la Samfaina en categoria juvenil. També es convoquen les categories clàssica i moderna adreçada als adults. El jurat estarà presidit pel xef amb una estrella Michellin Diego Campos i els premis es lliuraran al migdia.

Dissabte mateix i també diumenge es farà la Ruta del Pintxo Vinyolenc, amb tast i beguda de set establiments al preu de 2,5 euros. Però més enllà de la gastronomia, aquest dissabte a Vinyols també es podrà gaudir dels castells amb l’actuació dels Xiquets de Cambrils, els Xiqüelos i Xiqüeles del Delta i els Minyons de l’Arboç, de la música amb la Ghetto Orchestra i de les degustacions de Caterineta.

Diumenge serà el mercat del Pagès, una batucada i també propostes per a la mainada. La festa es reprendrà el dia 22 amb la inauguració de les noves instal·lacions de la piscina municipal, la revetlla de Sant Joan i moltes més activitats fins al 2 de juliol.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: