Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els vins DO Tarragona acompanyaran les tapes de la Ruta Kissa de Valls

El preu addicional per la copa de vi DO Tarragona serà d’1,50 euros

Imatge d'arxiu de l'alcalde de Valls, Albert Batet, -a la dreta-, durant la degustació de la Ruta de Tapes Kissa Imatge d'arxiu de l'alcalde de Valls, Albert Batet, -a la dreta-, durant la degustació de la Ruta de Tapes Kissa CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dijous, 15 Juny 2017 13:34

La 12a edició de la Ruta de Tapes Kissa de Valls s’estrena aquest divendres, 16 de juny, a partir de les 18:30h, a la plaça Vil·la Romana, i romandrà fins al diumenge, 18 de juny. Enguany, 11 establiments oferiran una tapa d’elaboració pròpia que els assistents podran degustar pel preu de 2 euros. Com a novetat, els clients podran acompanyar la seva tapa amb una copa de vi DO Tarragona, per 1,50 euros més del preu inicial. Igualment, també es podrà optar per una cervesa Estrella Damm, patrocinador de l’esdeveniment, o bé aigua, però en aquest cas, per 1 euro més. La tradicional ruta gastronòmica de Sant Joan s’ubicarà al barri del Vilar, com en l’edició anterior, on s’instal·laran els estands dels establiments participants.

Els restauradors participants en aquesta edició del Kissa són els següents: Planeta Kasteller (Niu de l'àliga vallenca apta per a celíacs), K de Valls (Niu de l'àliga vallenca), Reset Cafè (Mossegada de sabors), Restaurant Casa Fèlix (Pa bao farcit), ForEvents (Cassoleta de Sant Joan), Restaurant Luga (El rodamon), Pizzeria Marma (Carpaccio de xampinyons amb peres i pernil), Restaurant Ca l'Àngel (Clotxa de Festa Major), Ecliss (Sabor mediterrani a cullerades) i La Posada (Capricho).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: