Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

36 cellers a la fira Reus Viu el Vi

La novena edició arrenca avui amb els vins de la Manxa com a convidats i la novetat d’un tast per a professionals

La fira reuneix les DO de l'àmbit de la Cambra de Reus La fira reuneix les DO de l'àmbit de la Cambra de Reus ELISABETH MAGRE/EL PUNT AVUI.
Gastronomia Redacció Infocamp
Divendres, 09 Juny 2017 08:21

La plaça Llibertat acull els cellers de les DO Conca de Barberà, DO Catalunya, DO Montsant, DOQ Priorat, DO Tarragona, DO Terra Alta, i també de la DO Cava, Vermut de Reus i de la DO La Mancha com a convidada, que participen a la 9a Reus Viu el Vi. La novetat serà el tast per a professionals programat per dilluns. L’àrea gastronòmica oferirà degustacions variades i demà serà l’ostrada solidària a favor de la Fundació Esclerosi Múltiple. Dos discjòqueis amenitzaran la fira.

De festa major i de Corpus

El Xiquet i la Xiqueta repartiran el programa de la festa major de Sant Pere aquesta tarda, quan ja es podran viure els primers actes, com la mateixa Viu el Vi. Demà es viatjarà en el temps amb el Mercat al Mercadal i Lo matrimoni civil, que recorda la primera boda civil a l’Estat. Dijous, diada de Corpus, l’Ou com Balla dansarà a l’atri de Sant Sebastià i la mulassa i els gegants sortiran en cercavila i ballaran per als infants de les escoles al matí i per a tothom a la tarda mentre es fa un tastet de coca de cireres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: