Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

2.600 ampolles de vi solidari a la Fira del Vi de Masroig

La setena edició tindrà lloc aquest 10 de juny i es tornarà a comptar amb un celler convidat

Imatge de la fira del vi solidari a l'edició de l'any passat Imatge de la fira del vi solidari a l'edició de l'any passat CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dimecres, 07 Juny 2017 11:25

El proper dissabte, 10 de juny, a Masroig, la setena edició d’El Masroig Vi Solidari. Els cellers participants –un total de cinc- trauran 2.600 ampolles de vi solidari, que es vendran a 10 euros la unitat durant la Fira. Per aquells qui no puguin assistir també estarà disponible la venda d’ampolles online.

Seguint la iniciativa engegada l’any passat, en aquesta edició també hi haurà un celler convidat per donar visibilitat a altres zones vitivinícoles. Aquest any es podrà degustar els vins de ‘Lagar da Condesa’ de la DO Rias Baixas. Pel que fa a la col·laboració amb la DO Montsant, s’ha organitzat un tast de vins d’aquesta denominació. Sílvia Naranjo i Jordi Alcover, autors de ‘La guia de vins de Catalunya’ seran els encarregats de dirigir-lo. Es tastaran tres garnatxes i tres carinyenes a un preu de 5 euros. Els interessants poden apuntar-se al web de la DO Montsant i les places són limitades.

A banda, durant el dia, per acabar de recaptar fons per a la recerca en càncer infantil, també s’han organitzat altres actes com un vermut, un espectacle infantil o batucada.

Etiquetes il·lustrades per alumnes

Aquest any, 29 escoles amb 2.900 alumnes han participat en la il·lustració de les etiquetes seguint la idea plantejada el 2013 des de l’estudi gràfic Atipus. L’objectiu és implicar als joves i sensibilitzar-los en els valors de la solidaritat, la comprensió, l’esperança i la il·lusió.

La iniciativa del Masroig Vi Solidari neix l’any 2011 i, en les sis edicions anteriors ja es van aportar més de 120.000 euros per seguir avançant cap a teràpies personalitzades pels nens que pateixen càncer i que no han respost al tractament estàndard.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: