Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Tastets de Gratallops', nova fira de vins de la DOQ Priorat

Una vintena de cellers locals participaran en la primera fira del vi de Gratallops, que tindrà lloc el proper dissabte 3 de juny

Gratallops organitza la seva primera fira del vi Gratallops organitza la seva primera fira del vi DOQ PRIORAT
Gastronomia Redacció Infocamp
Dijous, 01 Juny 2017 10:32

Una nova mostra de vins es presentarà en societat, el proper dissabte 3 de juny, a partir de les 17:00 h. Es tracta de 'Tastets de Gratallops', una fira dels vins d'aquesta vila de la DOQ Priorat que es portarà a terme a la plaça de l'Església fins a les 21:00 h. Des de l'organització es recomana reservar plaça al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

El nou esdeveniment que promociona els vins de Gratallops és organitzat per l'Ajuntament d'aquesta vila en col·laboració amb el Campanari Wine Bar i El Cantó de la Botera, amb el suport del Consell Regulador de la DOQ Priorat. El tiquet de degustació, a un preu de 20 euros, inclou la copa i el tast dels vins i de diferents productes gastronòmics.

'Tastets de Gratallops' ha estat batejada pels seus organitzadors com "la primera fira del vi de Gratallops". El Consell Regulador de la DOQ Priorat col·labora amb els diferents esdeveniments que s'organitzen a les viles d'aquesta regió vitivinícola per donar a conèixer els seus vins i la cultura del vi local. El conjunt de la programació de tastos i mostres es pot consultar a través de l'agenda d'activitats del web del Consell Regulador (www.doqpriorat.org).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: