Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Neix la ruta 'Constantí DTapes'

'Constantí DTapes' es farà els caps de setmana de maig i sortejarà vals de compra i àpats en comerços i restaurants 

Presentació de la primera edició del 'Constantí DTapes' a l'Ajuntament de Constantí Presentació de la primera edició del 'Constantí DTapes' a l'Ajuntament de Constantí CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dijous, 11 Mai 2017 18:51

Aquest dijous s’ha presentat la 1a edició del Concurs 'Constantí DTapes' que s’iniciarà oficialment aquest divendres 12 de maig, organitzat per la Unió de Botiguers de Constantí amb la col·laboració de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament.Un total de vuit establiments participaran d’aquesta primera ruta de tapes, que com ha assenyalat l’alcalde de Constantí, Óscar Sánchez, “té com a objectiu dinamitzar i promocionar la restauració i el comerç local”. Per la seva banda, Dani Jordana, en representació de la Unió de Botiguers, ha destacat “la il·lusió i dedicació dels vuit establiments que participaran al concurs” i espera que “aquesta sigui la primera de moltes edicions del Constantí DTapes”.

Per la seva banda, la regidora de Promoció Econòmica, Dolors Fortuny, ha destacat que “la iniciativa s’emmarca en la línia de col·laboració i promoció del comerç local, en aquest cas de la restauració”, i ha subratllat el fet que el preu “serà només de 2 euros, tapa i beguda”, alhora que espera que “tots els veïns i veïnes de Constantí, i també dels municipis del voltant, participin i gaudeixin d’aquesta iniciativa”.

Els vuit establiments participants són: la Pizzeria La Raval, el Cafè Major, el Bar Francolí, el Bar del Casal de la Gent Gran, el Petit Franckfurt Pasa Puess, A2Pasos, El Casino i el Bar El Tractor, que oferiran durant els caps de setmana del mes de maig la possibilitat de degustar la tapa elaborada per a l’ocasió més beguda a un preu de 2 euros.

Premis

Aquest 1er 'Constantí DTapes' també tindrà premis, i és que entre totes les persones que provin un mínim de sis tapes i lliurin la butlleta segellada pels establiments participants, entraran en el sorteig de quatre vals de compra per valor de 20 euros vàlids per als comerços adherits a la Unió de Botiguers de Constantí. A més, entre tots els participants que votin la millor tapa presentada a concurs se sortejarà també un dinar o sopar a l’establiment que hagi preparat la tapa més votada.

El sorteig se celebrarà el divendres 2 de juny, a les 12:00h, a la Sala de Plens de l’Ajuntament. A més, l’Ajuntament de Constantí atorgarà un reconeixement a l’establiment que obtingui un major número de vots com la millor tapa. La inauguració oficial del 'Constantí DTapes' es farà aquest divendres 12 de maig, a les 19 h,.amb un correbars que comptarà amb l’acompanyament musical de la Txaranga Band Tocats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: