Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'La Xoixeta. Tapes Bruixes Altafulla' reparteix més de 7.000 racions

La tapa 'Fals niu de corb', del restaurant l’Ermita, ha estat la més votada pels comensals

El regidor de Comerç i Consum, Jaume Sánchez, -a la dreta de la imatge-, ha lliurat el premi al restaurant l'Ermita per la tapa més votada pels comensals El regidor de Comerç i Consum, Jaume Sánchez, -a la dreta de la imatge-, ha lliurat el premi al restaurant l'Ermita per la tapa més votada pels comensals CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dimecres, 10 Mai 2017 16:30

El regidor de Comerç i Consum d’Altafulla, Jaume Sànchez, ha fet un balanç molt positiu de la segona edició de la ruta gastronòmica 'La Xoixeta. Tapes Bruixes Altafulla' que ha repartit en dues setmanes més de 7.000 racions que han ofert 20 restaurants i bars del municipi del 13 al 30 d’abril. Aquest matí s’ha donat a conèixer la tapa més votada pels comensals que han tastat la totalitat dels plats de la mostra. El premi ha recaigut en la tapa 'Fals niu de corb”', del restaurant l’Ermita d’Altafulla, feta a base de parmentier, verduretes, bacallà i ou de guatlla amb fils de porro i dues salses de romesco.

Jaume Sánchez, ha remarcat aquesta segona edició en què “s’ha complert l’objectiu que buscàvem que era que la gent anés fent ruta pels restaurants ubicats tant a la platja com al poble i que es creés sinergies entre ells amb la finalitat de donar-los a conèixer”. Així ho ha corroborat el mateix gerent del restaurant l’Ermita, Xavier Valldosera, que al mateix temps s’ha mostrat orgullós d’haver assolit la fita d’oferir la tapa que més ha agradat al públic, i ha agraït també a la gent que l’ha tastat i especialment ha conegut l’establiment, ubicat a la mateixa Ermita de la Muntanya de Sant Antoni. El seu cuiner, Milen Rahnev, n’ha destacat la seva acurada elaboració.

El regidor de Comerç també ha remarcat el paper dinamitzador que ha protagonitzat la figura de la Xoixeta que, com a novetat enguany, la bruixa més popular de la vila es passejava pels bars i restaurants participants animant als visitants. Així doncs, les tres tapes més votades han estat el 'Fals niu de corb', del restaurant l’Ermita; 'L’olla de la poció del Voramar', del restaurant Voramar Cal Vitali (guanyador de l’edició anterior), i 'La boleta màgica', del restaurant hotel Oreneta.

Per últim, cal destacar també que el Grup Estrella DAMM va sortejar deu lots dels seus productes a 10 persones que van completar el llibret amb el tast de les 20 tapes de la mostra. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: