Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Neix una nova beguda aromatitzada a base de vi amb fruita

Al mercat es podrà trobar dues referències de 'Sol de Nit' aromatitzats: Blanc-Préssec i Rosat-Aranja

Vins del CEPIVE presents en una fira de Montpelier Vins del CEPIVE presents en una fira de Montpelier CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Divendres, 28 abril 2017 11:21

Amb el nom ‘Sol de Nit’, el Centre Vinícola del Penedès (Cevipe) presenta una innovadora beguda aromatitzada a base de vi amb fruita. Un producte nou, jove, fresc, i afruitat, elaborat a base de vi blanc o rosat amb la combinació d'aromes naturals de fruita. Inicialment Cevipe aposta per treure al mercat dues referències d'aromatitzats, Blanc-Préssec i Rosat-Aranja.

Aquesta nova beguda és el fruit dels convenis inter-cooperatius acordats en el marc del Fòrum Mundial de Cooperatives Vitivinícoles, del qual Cevipe és soci cofundador. Cevipe amb col•laboració amb Vinadeis, la cooperativa vitivinícola més gran de França, té l'objectiu d'innovar en la recerca de nous productes vinícoles de cara al futur.

Sota la marca "Sol de Nit", el centre vinícola posa al mercat, a través de les agro-botigues pròpies i de les seves cooperatives associades, un producte diferent i innovador. Amb una graduació alcohòlica de només 7.5%, aquesta beguda cerca introduir-se en el segment de públic més jove, i el que habitualment no és consumidor de vi.

CEVIPE

El Centre Vinícola del Penedès és una empresa cooperativa de segon grau que integra 13 cooperatives vinícoles arrelades al territori de l’Alt i Baix Penedès, el Garraf, el Tarragonès, l’Alt Camp i la Conca de Barberà.

Les cooperatives que en formen part són: Albinyana, Barberà de la Conca, Bellvei, La Granada, Llorenç del Penedès, Moja, Agrícola de la Conca, Vallmoll, Verge de les Neus, Vilanova i La Geltrú, Vila-rodona i Vimbodí.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: