Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Andorra la Vella cuina la seva escudella a Valls

La cita gastronòmica tindrà lloc aquest diumenge a la plaça de l'Oli, amb motiu dels 50 anys de l'agermanament

Valls celebra la tradicional escudellada pels 50 anys d'agermanament amb Andorra La Vella Valls celebra la tradicional escudellada pels 50 anys d'agermanament amb Andorra La Vella CEDIDA
Gastronomia Maria J. Ramos/El Punt Avui
Dissabte, 25 Març 2017 17:18

Les ciutats de Valls i Andorra la Vella commemoren 50 anys del seu agermanament amb una nova edició de la tradicional 'Escudellada', que se celebrarà aquest diumenge a la vallenca plaça de l’Oli. L’àpat es començarà a servir a la una del migdia. Els tiquets de degustació costaran set euros i inclou el tast, un plat de ceràmica commemoratiu, una cullera de fusta, pa i vi.

Els actes d’agermanament entre les dues ciutats van començar el passat 12 de febrer a Andorra amb una calçotada popular. La segona cita serà l’escudellada i, per l’agost, està previst que se celebrin dues trobades més, el dia 1 pel Firagost a Valls i el dia 6, coincidint amb la festa major, a Andorra la Vella. La diada gastronòmica de diumenge coincideix amb la celebració de la 9a caminada solidària i popular per Valls, els Boscos, Fontscaldes i Masmolets.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: