Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PDECAT exigeix la dimissió del coordinador dels Jocs

També demanen el trencament del pacte de govern de Tarragona

El diputat tarragoní del PDECAT, Jordi Sendra. El diputat tarragoní del PDECAT, Jordi Sendra. MARINA MARTÍNEZ.
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 15 Novembre 2016 14:04

El diputat al Parlament de Catalunya del PDECAT, Jordi Miquel Sendra, ha exigit la dimissió del coordinador dels Jocs Mediterrani, Javier Villamayor. Els motius han estat clars ja que, després de l’aplaçament pel 2018 dels Jocs, Sendra ha argumentat que, tot i que l’Estat ha tingut a veure amb la falta d’aportació dels diners necessaris, l’equip de Govern i l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, també han demostrat “la falta d’incompetència i la manca de transparència”. Aprofitant una de les frases del polític conegut, Josep Tarradellas i Joan, on afirma que a la política es poden fer moltes coses menys el ridícul, Sendra ha deixat clar que el govern municipal està deixant en “ridícul” i fent passar vergonya als tarragonins. Altres exemples que ha exposat i qualificat com a “ridícul” han estat el cas del Banc d’Espanya, del Mercat de la ciutat i el pàrquing de Jaume I.

Sendra també ha tingut unes paraules per l’alcalde de la ciutat assegurant que “sempre troba un responsable a totes les decepcions i ell ha fet allò que millor sap fer: amagar la seva incapacitat i la seva mala gestió culpant als altres”. En aquesta línia també ha exigit l’immediat trencament del pacte de govern municipal entre el PP i el Partit Socialista argumentant “que és va fer única i exclusivament per aconseguir els 12 milions dels Jocs i no ha servit ni per això”. Coincidint amb la seva última intervenció com a President local en funcions de Convergència, s’ha mostrat convençut amb que tots els ciutadans i ciutadanes de Tarragona “sabran atribuir les responsabilitats polítiques d’aquesta vergonya”.

Eleccions per a la presidència local

D’altra banda, el proper dissabte, 19 de novembre, serà quan s’escollirà al president i al nou equip de direcció del comitè local de la ciutat. Sendra s’ha mostrat orgullós d’haver estat president de Convergència, també “pel fet d’haver participat en el naixement del PDECAT” i ha afegit que donarà tot el seu suport a aquest nou equip.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: