Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La indignació davant el nou tancament dels centres esportius es fa viral en les xarxes socials

El propietari del Club Taekwondo My-Ju Cunit difon un vídeo on diu que no entén el tancament, ja que considera que “no són el problema sinó part de la solució”

El vídeo amb les declaracions del propietari i entrenador del Club Taekwondo My-Ju Cunit, Juan Carlos Córdoba, s'han fet virals a les xarxes El vídeo amb les declaracions del propietari i entrenador del Club Taekwondo My-Ju Cunit, Juan Carlos Córdoba, s'han fet virals a les xarxes CLUB TAEKWONDO MY-JU CUNIT
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 31 Octubre 2020 10:48

El propietari i entrenador del Club Taekwondo My-Ju Cunit, Juan Carlos Córdoba, ha fet unes declaracions en un vídeo dirigides a les nostres autoritats competents, respecte a l'últim tancament dels centres esportius de Catalunya, que no han deixat indiferents a multitud d'usuaris d'aquests centres, tenint gran repercussió en xarxes socials.

El Coach Internacional i Mestre Nacional per la Real Federació Espanyola de Taekwondo, fa una crida perquè li donin una explicació d'aquest nou tancament, ja que segons es tingui coneixement, no hi ha hagut cap contagi per Covid-19 ni en el seu club ni en cap altre centre esportiu de Catalunya i acatant totes les mesures de seguretat exigides, dient que: "L'esport és salut. No som el problema, som part de la solució, reconeixent vostès mateixos que els centres esportius eren un lloc segur, llavors Per què ens tanquen?".

D'altra banda, el daltabaix econòmic del sector esportiu pot ser desastrós davant aquest nou tancament obligat dels clubs i centres, ja que en una gran part de casos les economies que mouen a aquests centres són del tipus unipersonal o familiar, com és el cas del Club Taekwondo My-Ju Cunit, expressant Juan Carlos Córdoba la seva indignació d'aquesta manera: "Aquí no s'ha rebut cap ajuda per part de les autoritats. A part de les famílies que estan donant suport al nostre club a sostenir-nos econòmicament, aquí ningú ha fet res per nosaltres".

Aquí us deixem l’enllaç del vídeo que ha realitzat amb el seu testimoni:

El vídeo

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: