El CBT encaixa la segona derrota de la temporada a la pista del CB Prat

Els tarragonins han competit davant d'un altre dels grans de la LEB Plata però han acabat perdent per 87-60

Imatge del partit CB Prat - CBT Imatge del partit CB Prat - CBT CBT
Dissabte, 24 Octubre 2020 21:01

L’Ibersol CBT ha encaixat la segona derrota de la temporada a la pista del CB Prat. Els blaus han competit bé en els dos primers quarts, arribant a posar-se inclús per davant en el marcador, però la diferència de 10 punts al descans ha acabat sent el punt d’inflexió per a l’equip local, que a partir d’aquest moment no ha afluixat i no s’ha deixat soprendre (87 – 60). Els jugadors més destacats de l’Ibersol CBT han estat Aarón Guzmán i Dani Fernández, amb 11 de valoració cada un.

El partit no començava de cara per als de Berni Álvarez. Un parcial de 6 a 0 dels locals servia per obrir el marcador, i havien de passar 3 minuts perquè els blaus trenquessin la dinàmica, amb dos punts d’Aarón. L’Ibersol CBT entrava al partit amb una cistella de Vinós i amb transicions ràpides (9 – 6). Aarón sumava cinc punts consecutius, amb un triple inclós, que posava els seus a dos punts (11 – 9), mentre Berni exigia més intensitat defensiva des de la banqueta. Kevin Coronel igualava el marcador per primera vegada en el tram final dels primers deu minuts, i David Loras, que debutava a la categoria, avançava els seus. Un avantatge que el CB Prat revertiria ràpidament per anotar-se el quart per 20 a 15.

El segon quart arrencava amb un parcial de 0 a 4 per a l’Ibersol CBT, que oferia unes bones sensacions tot i anar a remolc. El triple de Jaume Zanca mantenia els blaus en la lluita pel domini del marcador (24 – 22) però, com en el final del primer quart, els locals posaven una marxa més per posar-se amb un +9, màxim avantatge fins al moment (34 – 25). Eren els pitjors moments de l’Ibersol CBT, que lluitava perquè el Prat no trenqués el partit, mentre seguia incrementant la renda. Quan pitjor estaven els blaus, apareixia Vinós amb quatre punts consecutius per posar la diferència en els 10 punts i marxar al descans amb esperances per a l’equip (41 – 31).

Les forces estaven igualades amb l’inici del terquer quart; primer anotava el Prat i després era el torn d’Aarón que sumava el segon des de la línia de tres (43 – 34). Seria un miratge, ja que els locals no tenien cap intenció de deixar-se sorprendre i pujaven la diferència fins als 13 punts (51 -38). Tot i la intensitat i les ganes que mostraven els de Berni, les coses no els sortien com volien, mentre que el Prat dominava totes les facetes del joc, tant ofensives com defensives, i s’apoderava definitivament del partit (62 – 40).

Amb l’enfrontament decidit, els blaus no han abaixat els braços tot i la diferència en el marcador, i els triples de Zanca i Duch miraven de reduir la renda. El CB Prat s’ha emportat finalment la victòria per 87 a 60.

Després d'aquesta derrota, el l'Ibersol CBT és sisè a la LEB Plata, amb 1 victòria i 2 derrotes.