Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Victòria treballada contra el cuer

El Reus Deportiu Miró guanya a domicili al Lloret per 2 a 4

Imatge d'arxiu d'un partit entre el Lloret i el Reus Deportiu Imatge d'arxiu d'un partit entre el Lloret i el Reus Deportiu REUS DEPORTIU
Esports David Punzano-Reus Digital / GDDCT
Diumenge, 08 Desembre 2019 00:24

De rebre i perdre contra el vigent campió de l’OK Lliga a visitar el cuer de la classificació. Aquest era el camí del Reus Deportiu Miró per remuntar posicions a la lliga i, sobretot, recuperar sensacions després de la clara derrota patida al Palau d’Esports contra el Barça. Per la seva banda, el CH Lloret Vila Esportiva només havia sumat quatre punts fins ara gràcies a una victòria i un empat en tota la temporada.

L’enfrontament ha començat força igualat malgrat la diferència entre els dos equips a la classificació. Repartiment de possessió i arribades pels dos conjunts en els primers compassos de partit. No obstant això, el Lloret ha aprofitat un contraatac per estrenar l’electrònic al minut 4. A la primera jugada no han encertat, però a la segona i aprofitant el desajust defensiu del Reus, Moi Aguirre s’ha quedat tot sol a la frontal de l’àrea i ha superat Càndid Ballart. Només quatre minuts després, al 8’, l’equip local ha augmentat l’avantatge després d’una jugada col·lectiva entre Plaza, Moi i Alex, que ha anotat a plaer.

El Reus estava perdent a casa del cuer per 2 a 0 en només vuit minuts de partit. Jordi Garcia ha demanat el primer temps mort del partit i ha introduït a Pablo del Río i Pablo Nájera. També ha tornat a disputar minuts César Carballeira després de gairebé tres mesos, quan es va fracturar la tíbia i el peroné. Amb ells sobre la pista, el Reus ha millorat defensivament i Àlex Rodríguez ha retallat distàncies marcant un gol de penal al minut 12. Com sempre, Rodríguez ha estat el jugador més perillós dels roig-i-negres i ha gaudit d’una nova oportunitat després de recuperar la pilota en camp contrari. En aquesta ocasió, Ferran Serra ha pogut aturar. El primer temps ha acabat ple d’imprecisions i Lluis Grau ha tingut dues ocasions clares que Ballart també ha pogut desviar. 2 a 1 pel Lloret al descans.

Segona part per remuntar

El Reus havia de capgirar el marcador en els vint-i-cinc minuts restants per emportar-se els tres punts a la capital del Baix Camp. Pas a pas, guanyant seguretat en defensa i madurant les jugades en atac l’equip dirigit per Jordi Garcia ha canviat la imatge donada a la primera part. Tot i això, el Lloret també ha disposat d’oportunitats al contraatac, però Ballart les ha aturat totes.

Al minut 36 Marc Julià ha provat fortuna des de la mitja distància, el seu xut ha topat amb el pal i, amb una mica de sort, la pilota ha acabat al fons de xarxa després de rebotar a l’esquena del porter. L’empat a dos gols ha donat ales al Reus que ja no volia més sorpreses i ha buscat ràpidament el gol de la victòria. Aquest ha arribat al minut 39 amb una canonada espectacular de César Carballeira que ha entrat per l’escaire. Sens dubte, la millor manera de tornar a jugar. El desgast físic ha passat factura al Lloret, que li ha costat seguir el ritme del seu rival, i els roig-i-negres ho han aprofitat. El definitiu 2 a 4 ha estat obra de Joan Salvat al desviar un xut llunyà de Marc Julià. Ni el mateix Julià ni Rodríguez han pogut ampliar l’electrònic mitjançant les faltes directes que han llençat. El Reus segueix quart a l’OK Lliga, però ara a només un punt de l’Igualada.

Fitxa tècnica:

CH Lloret Vila Esportiva (2): Ferran Serra, Moi Aguirre, David Plaza, Marc Gómez i Àlex Grau. També han jugat: Adrià Farré i Lluís Grau. 

Reus Deportiu Miró (4): Càndid Ballart, Àlex Rodríguez, Tiago Rafael, Joan Salvat i Marc Julià. També han jugat: Pablo del Río, Pablo Nájera, César Carballeira i Ferran Giménez. 

Gols: 1-0 Moi Aguirre (4’) / 2-0 Alex Grau (8’) / 2-1 Àlex Rodríguez (12’) / 2-2 Marc Julià (36’) / 2-3 César Carballeira (40’) / 2-4 Joan Salvat (43’).

Àrbitres: Raul Burgos Manotas i Aleix Gorina Bail.

Observacions: partit corresponent a la dotzena jornada de l’OK Lliga, disputat al Pavelló Municipal de Lloret de Mar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: