Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Reus Deportiu Miró s’estrena a la Lliga Europea amb una victòria clara i contundent

Els roig-i-negres entren amb bon peu a la competició continental i guanyen al Quévert per 6 a 2

Imatge d'arxiu d'Àlex Rodríguez Imatge d'arxiu d'Àlex Rodríguez ARXIU / REUS DIGITAL
Esports Xavi Turu - Reus Digital / GDDCT
Diumenge, 20 Octubre 2019 00:23

El Reus Deportiu Miró s'estrenava a la LLiga Europea davant de la seva gent en un partit trampa. Tot i que el rival d'aquesta nit al Palau d'Esports podia semblar fàcil, els jugadors de Jordi Garcia tenien sobre la pista a un rival dur i que "té més jugadors bons del que la gent es pensa i la plantilla està dissenyada a base de talonari", tal com va destacar l'entrenador reusenc. La intenció dels roig-i-negres no era una altra que retrobar-se amb el camí de la victòria després de l'empat amb el Voltregà el passat cap de setmana. La competició continental és una història totalment diferent i els reusencs han buscat un canvi de dinàmica.

Inici mogut i amb gols

L'inici de l’encontre ha estat mogut i elèctric. En menys de sis minuts hi ha hagut dos gols sobre la pista del Palau d'Esports. Els primers a veure porteria han estat els francesos a càrrec d'un tir llunyà de Felipe Castro que ha sorprès el porter roig-i-negre. Tot i la bona defensa dels de Garcia, el Reus ha vist com el Quévert es posava per davant a l'electrònic. La resposta de l'equip ganxet no s'ha fet esperar i un minut i mig després, ha arribat l'empat del Reus, a càrrec de Joan Salvat. Tot i que els roig-i-negres han hagut de remar a contracorrent, la contundència de l'equip reusenc ha fet que al minut 9, els catalans es posessin per davant, després d'un penal executat a la perfecció per Àlex Rodríguez.

Amb el pas dels minuts, els reusencs s'han trobat més còmodes sobre la pista i han augmentat la presència ofensiva a l'àrea rival. Tot i això, una bona jugada de l'equip francès ha acabat amb l'empat a 2 gols. Els primers quinze minuts del partit han estat boixos, per part dels dos conjunts. Anades i vingudes per catalans i francesos, que depenent del moment de joc intensificaven el seu propi ritme sobre la pista, posant energia i emoció a l'encontre. Quan faltaven cinc minuts per la fi del primer temps, una part dels espectadors desplaçats al Palau, han volgut posar el to polític de la nit, amb càntics de: "Llibertat presos polítics i independència".

Domini a les dues àrees

Abans d'encarar el camí de vestidors i quan faltaven 59 segons, Rodríguez ha tornat ha avançat als ganxets, després d'un nou penal. Els roig-i-negres han arribat al descans amb un resultat just (3-2) i aconseguien una victòria momentània, després de disputar un primer temps intens, amb alguns moments d'irregularitats però també amb cert raonament sobre la pista.

Amb el resultat a favor, els reusencs han intentat agafar el ritme del partit i que no es jugués amb la intensitat que s'ha fet durant la primera part. Els jugadors del Reus Deportiu Miró es passaven la bola amb criteri per buscar la millor oportunitat i poder augmentar el nombre de gols i tenir el triomf més a prop. Dit i fet. Al minut 35, Àlex Rodríguez sumava el seu tercer gol de la nit i s'apuntava un “hat-trick”, a la vegada que ha posat el 4 a 2 al marcador. La sentència ha arribat amb una diana de Marc Julià i pocs minuts després l'ha arrodonida Rodríguez, apuntant-se el seu pòquer i posant el 6 a 2 definitiu.

Amb el treballat resultat, el Reus ha començat amb bon peu aquesta nova edició de la Lliga Europa i deixa a l'equip amb bones sensacions per encarar el pròxim partit davant del Barça.

Fitxa técnica:

Reus Deportiu Miró (6): Càndid Ballart, Ferran Giménez, Joan Salvat, Romà Bancells, Pablo del Río, Tiago Rafael, Marc Julià, Àlex Rodríguez, Pablo Nájera i Luka Hernández.

Dinan Quévert (2): Albert Mola, Toni Seró, Felipe Castro, Joan Falbas, Pablo González, Ronan Ricalle, Cirilo Garcia, Omar Nedder, Quentin Podevin i Daniel Fernández.

Gols: 0-1 Felipe Castro (4’) /1-1 Joan Salvat (6’) / 2-1 Àlex Rodríguez (9’) / 2-2 Pablo Gonzáles (13’) / 3-2 Àlex Rodríguez (25’) / 4-2 Àlex Rodríguez (35’) / 5-2 Marc Julià (46’) / 6-2 Àlex Rodríguez (46’).

Àrbitres: Els portuguesos Ricardo Leao i Joao Duarte.

Incidències: Partit corresponent a la primera jornada de la Lliga Europea, disputat al Palau d’Esports.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: