Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tot a punt per l'11a Caminada Popular de Valls

La caminada solidària amb la Lliga Contra el Càncer, que tindrà lloc aquest diumenge 24 de febrer, preveu un itinerari de poc més de 14 km que portarà els participants fins a Vallmoll

Imatge d'arxiu d'una edició anterior de la Caminada Popular Imatge d'arxiu d'una edició anterior de la Caminada Popular ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 23 Febrer 2019 11:10

Tot a punt per una nova edició de la caminada popular, una de les activitats impulsades des del Patronat Municipal d'Esports de Valls tradicionalment més multitudinària, i que enguany celebra l'onzena edició. L'activitat, patrocinada per Sorea i que compta amb la col·laboració del Consell Esportiu de l'Alt Camp, la Federació d'Associacions de Veïns de Valls i de les entitats senderistes vallenques De 9 a 2, K+ i Secció de muntanya AAEET, sortirà aquest diumenge 24 de febrer a les 09h, des de la plaça Sant Francesc i portarà els participants fins a Vallmoll.

L'onzena edició de la caminada popular, amb un desnivell acumulat de gairebé 200 metres, preveu un itinerari de poc més de 14 quilòmetres que portarà els participants fins a Vallmoll i es calcula que es pugui completar aproximadament en unes 4 hores. La sortida de la caminada s'efectuarà a les nou del matí des de la plaça de Sant Francesc. Hi haurà una zona d'avituallament a Vallmoll i l'arribada tindrà lloc al mateix punt de sortida.

Aquest any la caminada serà solidària amb la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre, es proposa una col·laboració voluntària de 5€ per persona i 10€ per família. La Lliga és una organització no governamental, sense ànim de lucre, que té com a objectiu general realitzar activitats que millorin el control i la prevenció del càncer a la població. La Lliga realitza activitats d'informació i educació a la població mitjançant xerrades, conferències i difusió en els mitjans de comunicació. Els temes són ben diversos i sempre relacionats amb la prevenció, el diagnòstic, la investigació i el control de la malaltia o el seu tractament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: