Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un Porto efectiu s'imposa a un Reus lluitador

El Reus Deportiu planta cara al Porto en el partit de Lliga Europea però ha acabat perdent davant la qualitat dels portuguesos (2-4)

Imatge del partit disputat aquesta nit entre el Reus Deportiu i el FC Porto, al Palau d'Esports Imatge del partit disputat aquesta nit entre el Reus Deportiu i el FC Porto, al Palau d'Esports FOTOS: M.ÀNGELS BLADÉ
Esports Josep Cartanyà
Dissabte, 17 Novembre 2018 22:17

Després de la derrota a la pista del Lodi italià, el Reus Deportiu necessitava una victòria de prestigi davant del Porto, per no deixar escapar als seus rivals en la primera fase de la Lliga Europea. El Palau d'Esports presentava avui un bon aspecte i l'ambient era el de les grans ocasions. Ha estat un partit molt disputat, però l'efectivitat i qualitat dels davanters portuguesos s'ha imposat sobre un Reus lluitador i voluntariós.

ambient Reus Porto

El Reus Deportiu ha començat el partit amb molta intensitat. Les aproximacions a l'àrea de Filippe eran una constant.

S'avança el Porto

A mesura que avançava el partit, el Porto s'anava treient el son de les orelles i contrarestava el domini roig-i-negre amb contracops que Càndid Ballart ha neutralitzat. Però al minut 7, en una d'aquestes accions, Rafa Costa ha aconseguit marcar gràcies a un bon detall de qualitat (0-1).

Després del gol dels portuguesos, el joc ha estat molt obert amb moltes alternances a les dues porteries. Tant Càndid Ballart com Filippe han estat molt concentrats i han evitat mals majors amb les seves intervencions.

Salvat empata abans del descans

I quan semblava que s'arribaria al descans amb avantatge portuguesa, a dos minuts per finalitzar la primera part, després d'una caiguda d'Àlex Rodríguez, el capità roig-i-negre Joan Salvat ha recollit una bola en atac i ha etzibat una rematada creuada que aconseguit foradar la porteria del Porto (0-1).

gol Salvat Porto

Marc Julià avança al Reus

A la represa, al minut 29, l'àrbitre assenyala penal de Gonçalo Alves sobre un jugador del Reus. L'encarregat de llençar la pena màxima, Marc Julià, ha sapigut enganyar molt bé al porter lusità i ha fet pujar el segon gol a l'electrònic (2-1). El Reus havia aconseguit el més difícil, que era remuntar el gol inicial del Porto.

El Porto torna a remuntar

Els portuguesos han estat a punt d'igualar el partit dos minuts més tard, però Càndid Ballart ho ha evitat amb una gran aturada. Però al minut 32, una dos contra a l'àrea local l'ha finalitzat Giulio Coco, amb el gol de l'empat (2-2). I sense temps a reaccionar, la jugada següent dels potuguesos ha acabat novament amb una altra diana de Coco, que tornava a girar la truita a favor del Porto (2-3).

Al minut 39, s'ha passat del llençament al pal de Marc Julià que hagués significat l'empat, al quart gol del Porto, fruit d'una genalitat de Poka (2-4). Tot i que encara quedava força temps, el partit es compliva pels homes de Jordi Garcia.

El Reus Deportiu ho ha intentat fins a l'últim minut, però finalment la qualitat dels jugadors entrenats per Guillem Cabestany ha acabat decantant la balança a favor del Porto. Al Reus, se li complica la classificació.

Fitxa tècnica:

Reus Deportiu (2): Càndid Ballart, Jan Escala, Joan Salvat, Romà Bancells, Tiago Rafael, Marc Julià, Cristian Rodríguez, Álex Rodríguez, César Carballeira i Juanjo Matilla.

FC Porto (4): Filippe, Telmo Pinto, Giulio Coco, Rafa Costa, Hugo Santos, Daniel Oliveira, Reinaldo Malea, Gonaçalo Alves, Helder Nunes i Nelson Magalhaes.

Gols:

Primera part: 0-1, Rafa Costa (7'); 1-1, Joan Salvat (23').
Segona part: 2-1, Marc Juliià (29'); 2-2, Giulio Coco (32'); 2-3 Giulio Coco (32'); 2-4, Poka (39');

T.Blava: Gonçalo Alves

Faltes: Reus Deportiu 9 / FC Porto 9

Àrbitres: Luca Molli i Massimiliano Carmazzi

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: