Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Roda de Berà renovarà la gespa del camp de futbol

L'anunci el va fer diumenge l'alcalde Pere Virigli durant l'acte de presentació dels equips del Club Atlètic Roda de Berà

Foto de grup amb els 130 jugadors i jugadores del Club Atlètic Roda de Berà Foto de grup amb els 130 jugadors i jugadores del Club Atlètic Roda de Berà CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 20 Març 2018 08:21

L'alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili, va anunciar que, si tot va segons el previst, el proper dijous el ple de l’Ajuntament aprovarà els pressupostos de 2018 i amb ells una partida pressupostària per renovar la gespa del camp. L'anunci el va fer diumenge durant la presentació davant de l'afició dels equips per a la temporda 2017-18 del Club Atlètic Roda de Berà, amb el camp ple de pares, germans i amics.

“Avui estem tots aquí per felicitar als nostres nois i noies pel seu esforç, les seves ganes de millorar, el seu entusiasme, i el seu companyerisme. Per a nosaltres tots aquests valors són iguals o més importants que els resultats i per això volem animar-vos a seguir gaudint d’aquest esport”, amb aquestes paraules va donar inici Marina Buñuel, membre de la junta directiva, i encarregada de presentar l’acte.

Comiat del president

Els 130 jugadors i jugadores que formen els deu equips del club van anar saltant al terreny de joc al crit del seu nom, per fer-s’hi la foto oficial, juntament amb els seus entrenadors. Seguidament, un cop tots van ser-hi al camp, va arribar el torn dels parlaments dels membres de la junta i de les autoritats presents. Marc Castro, coordinador, i Germán Mancera, president, van ser els primers en dirigir-se als pares.

Germán Mancera va aprofitar el seu torn de paraula per acomiadar-se, atès que aquesta serà la seva última presentació oficial com a president després de sis anys al front del club, durant els quals, al costat de la seva junta, ha treballat amb il·lusió, entrega i esforç pel Roda i per tots els nens i nenes, nois i noies, que el formen. Va desmentir, també, que la junta directiva vulgui dimitir “ara s’han de celebrar unes noves eleccions”, va dir, i seran els socis, mitjançant els seus vots, els qui escolliran el nou president.

Per la seva part, l’alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili, va voler agrair, tant a Germán com a la resta de la junta, la seva dedicació durant aquests sis anys, i va animar a tots els pares i mares a fer-se socis del club.

Finalment, també van dirigir unes paraules a l’afició Josep Maldonado, qui havia posposat un viatge a Londres per ser-hi a la presentació; i Rafa Pinedo, sotsdelegat de la Federació Catalana de Futbol a Tarragona, qui va excusar al delegat, Josep Vives.

 

La cita va comptar amb la presència de la regidora d’Esports, Cèlia Treserres, dels regidors, José Ibort, Josep Antoni Benedicto, Rafael Luna, Joan Enric Vidal i Encarna Ramírez.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: