Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tot a punt per l'arribada de 'La Volta' a Valls

La segona etapa de la cursa preveu arribar al pavelló Xavier Tondo i Volpini, sobre les 17 h / Nairo Quintana, Alejandro Valverde, Fabio Aru, Marc Soler, Esteban Chaves o Warren Barguil, entre els ciclistes destacats 

Imatge d'arxiu del triomf del corredor Alejandro Valverde en l'etapa de 'La Volta' de 2015 amb arribada a Valls Imatge d'arxiu del triomf del corredor Alejandro Valverde en l'etapa de 'La Volta' de 2015 amb arribada a Valls LA VOLTA
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 19 Març 2018 19:30

La Volta Ciclista a Catalunya tornarà aquest dimarts 20 de març a Valls. La línia d'arribada estarà situada com en anys anteriors just davant el pavelló Xavier Tondo i Volpini i els ciclistes travessaran la ciutat per accedir-hi. Es preveu que la comitiva arribi a la capital de l'Alt Camp cap a les 17 hores després de recórrer 175.6 km, la sortida de l'etapa serà a Mataró a les 13:10 hores.

El pas per Montblanc

L'horari de pas de la prova ciclista per Montblanc està previst que sigui entre les 16.39 i les 16.49 hores. Els corredors passaran per la variant de la Vila Ducal, agafant la rotonda de l'autopista en direcció al Coll de Lilla, procedents de la pedania de la Guàrdia dels Prats. El pas pel Coll de Lilla, puntuable de segona categoria, està previst que sigui entre les 16:50 i les 17:00 hores.

Els ciclistes entraran a Valls per la carretera de Montblanc en direcció a la Font de la Manxa. El recorregut continuarà per la carretera del Pla fins a la rotonda del cementiri, on els corredors enfilaran pel carrer dels Molls de l'Estació per arribar al carrer Francesc Gumà i acabar, en una recta d'arribada de 400 metres, davant del pavelló. Segons l'organització, els horaris previstos situen l'arribada dels corredors entre les 16.54 i les 17.15 h.

Els vallencs i vallenques que vulguin seguir l'arribada d'etapa a peu de carrer hauran de tenir en compte les restriccions de trànsit i altres mesures excepcionals necessàries en aquest tipus d'esdeveniments esportius. La zona d'arribada, carrer Francesc Gumà Ferran, passeig president Tarradellas i carrer Rafael Casanova, haurà d'estar lliure de trànsit, des de les 06 h, per facilitar les tasques de preparació de l’arribada. Els veïns i veïnes hauran de tenir en compte les tanques que es col·locaran en tot aquest tram, ja que impediran que els cotxes entrin o surtin dels habitatges. També hi haurà restriccions de trànsit a la zona de recorregut dels ciclistes mentre duri el seu pas, en concret, estaran tallats el carrer Molls de l'Estació, carrer Rafael de Casanova, carretera del Pla i carrer Anselm Clavé i tampoc es podrà aparcar durant el matí, fins després de l'arribada de l'etapa.

L'Ajuntament de Valls habilitarà dues zones especials d'aparcament per als ciutadans que vulguin presenciar l’arribada de 'La Volta', es tracta de l’esplanada davant el pavelló Xavier Tondo i Volpini i l’esplanada al costat dels Mossos d’Esquadra.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: