Victòria a la pista del líder

El CBT s'imposa al Masnou per 64 a 70 i ja és cinquè del seu grup a la Lliga EBA

Imatge del partit disputat entre l'Ibersol CBT i el Vive El Masnou Imatge del partit disputat entre l'Ibersol CBT i el Vive El Masnou CBT
Dilluns, 19 Març 2018 08:34

L’Ibersol CBT visitava la pista de líder en el millor moment de la temporada. Després d’aconseguir en la darrera jornada la cinquena victòria seguida. I a més amb el suport d’una cinquantena d’aficionats que van acompanyar a l’equip.

El partit no va començar massa bé pels homes de Berni. Van estar més de tres minuts en aconseguir la primera cistella. Va ser un triple d’Adrià Duch. Un primer quart on els dos equips no estaven gens encertats en atac. Amb uns percentatges de tir dolents. On l’Ibersol CBT va aconseguir gràcies sobretot al joc interior treure un petita avantatge en el marcador que va saber conservar fins el final dels deu primers minuts, 10-14.

Amb les rotacions en marxa i ja durant el segon quart, l’equip tarragoní donava en alguns moments la sensació que podia agafar més diferència en l’electrònic. Eren un minuts on Dani Tugores havia agafat la responsabilitat ofensiva de l’equip. L’únic però, la defensa. L’equip no estava consistent darrera i permetia que el conjunt local aconseguís cistelles fàcils que els permetia estar dins del partit.

Després d’un temps mort demanat per l’entrenador local, Berni va posar l’equip a defensar en zona, però el canvi no va sortir bé. El Vive El Masnou en poc més d’un minut va aconseguir igual el partit obligant a Berni a demanar el seu primer temps mort, que va servir per parar el parcial desfavorable. Després d’uns minuts d’intercanvi de cistelles es va arribar a la mitja part amb un igualat 32-34.

Els dos equips van sortir a per totes durant els primers minuts del tercer quart. La intensitat del partit va pujar molts nivells. Els dos equips es recolzaven sobretot en els atacs on aconseguien cistelles amb una certa facilitat. Però cap aconseguia una petita avantatge en el marcador. Els intercanvis de cistella eren constants.

Berni es veia obligat a conservar físicament als jugadors. Les rotacions eren obligades per evitar el desgast físic al darrer quart.

Al final del tercer quart es va arribar amb un igualat 52-53. Tot estava per decidir. Berni seguia fent rotacions. Durant els primer minuts del darrer quart tot seguia igual. Cap diferència superior als tres punts. Un triple de David Fernández va posar el 54-58 al marcador. Quatre punts que haurien pogut ser set si Mijalho Zovnar no hagués fallat un triple que va tirar pràcticament sol. I després d’aquesta acció el Masnou va aconseguir igualar el partit de nou.

Però un altre cop, el jugadors de Berni van aconseguir agafar un petita avantatge des quatre punts. Van ser molts cops durant el partit. Quedaven poc més de dos minuts pel final i era una bona renda per encarar la recta final. I així va ser. L’equip malgrat patir molt va aconseguir endur-se la victòria cap a Tarragona. Al final de per 64-70.

Després d'aquesta jornada, els tarragonins escalen fins a la cinquena posició del grup C-A de la Lliga EBA, amb 12 victòries i 9 derrotes.