El Reus Deportiu surt escaldat del Palau Blaugrana

Un Barça molt superior goleja al Reus Deportiu per 6 a 0, que s'acomiada virtualment de la lluita per l'OK Lliga

El Barça ha golejat al Reus Deportiu aquesta tarda al Palau Blaugrana El Barça ha golejat al Reus Deportiu aquesta tarda al Palau Blaugrana FC BARCELONA LASSA
Esports Josep Cartanyà
Dissabte, 17 Març 2018 18:00

El clàssic d'aquesta tarda al Palau Blaugrana es presentava com una de les poques oportunitats pel Reus Deportiu per entrar de ple en la lluita pel títol de l'OK Lliga. Però, la veritat és que el Barça no ha donat opcions avui als homes de Jordi Garcia. Un Pablo Álvarez inspiradíssim ha encarrilat la victòria a la primera part, que ha estat impossible de remuntar pel Reus Deportiu.

El Reus ha començat el partit amb un joc molt dinàmic. Al minut segon, l'àrbitre ensenya una targeta blava a Marc Gual per haver derribat pel darerra a Raul Marín. El jugador reusenc, però, no ha pogut aprofitar la falta directa, que ha estat aturada per Sergi Fernández. L'equip roig-i-negre -avui vestit de blanc- no tan sols no ha aprofitat la superioritat numèrica, sinó que ha estat el Barça que, al minut 3, ha estrenat el macador gràcies a una genialitat de Pablo Álvarez (1-0).

Al minut 6, Raul Marín ha vist la targeta blava per una falta comesa sobre Pablo Álvarez. El crack argentí - amb una tarda inspiradíssima- ha estat l'encarregat de transformar la falta directa enganyant a Càndid Ballart (2-0). El temps mort demanat per l'entrenador reusenc Jordi Garcia per introduir canvis en la defensa roig-i-negra no han servit de gaire perquè, al minut 9, novament Pablo Álvarez ha burlat la defensa dins de l'àrea visitant i ha aconseguit rematar el seu tercer gol al fons de la xarxa (3-0).

El Barça havia posat la directa i tenia el partit controlat. Un Reus Deportiu tocat no podia trencar el joc del Barça, que tenia el domini absolut de partit. Al minut 15, el Barça culminava un nou atac amb Lucas Ordóñez com a protagonista, que ha llençat un xut creuat que ha tornat a batre a Càndid Ballart (4-0). Després del gol, el Reus ha millorat el seu joc i, fins i tot, ha tingut bones ocasions per marcar abans de la mitja part, però l'electrònic no s'ha mogut.

Un Reus poc intens ni encertat acaba golejat

Al minut i mig de la represa, el Barça ha fet la seva desena falta. Raul Marín, per segon cop, no ha pogut batre de falta directa a Sergi Fernández. El Reus Deportiu acabava de perdre una ocasió per mirar de canviar el signe del partit.

Un Barça molt més efectiu ha ampliat l'avantatge aconseguida a la primera part amb un gol de Matías Pascual al minut 30 (5-0). L'equip blaugrana ha baixat el ritme del partit a la segona part però seguia amenaçant la porteria de Ballart. Al minut 40, el Reus Deportiu cometia la seva desena falta. En el llançament de la directa, Lucas Ordóñez ha aixecat massa la bola i no ha pogut batre al porter roig-i-negre.

Al minut 42, el Barça ha fet la quinzena falta i Àlex Rodríguez tampoc ha pogut marcar la directa i escurçar distàncies. La sensació del Reus Deportiu era la d'aquells partits en què no surt res i que cap bola volia entrar, en part, gràcies a una nova actuació brillant del porter barcelonista. A un minut del final del partit, Pablo Álvárez completava el seu pòrker de gols amb el sisè del partit (6-0).

Després d'aquesta golejada, el Reus Deportiu s'acomiada virtualment de la disputa del títol de l'OK Lliga i el Barça dependrà d'ell mateix per aconseguir el campionat.

Fitxa tècnica:

FC Barcelona Lassa (6): Sergi Fernàndez, Marc Gual, Ignacio Alabart, Lucas Ordóñez, Matías Pascual, Pau Bargalló, Sergi Panadero, Pablo Álvarez i Xavier Barroso.

Reus Deportiu (0): Càndid Ballart, Jan Escala, Joan Salvat, Albert Casanovas, Romà Bancells, Marc Torra, Raul Marín i Àlex Rodríguez.

Gols

Primera part:

1-0, Pablo Álvarez (3'); 2-0, Pablo Álvarez (fd) (6'); 3-0, Pablo Álvarez (9'); 4-0, Lucas Ordóñez (14').