Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Reus Deportiu entra de ple en la lluita pel títol

El Reus goleja el Caldes (10-3) i retalla distàncies amb el Barça i el Liceo, que han empatat a Riazor (2-2)

Els jugadors del Reus Deportiu celebren un dels deu gols marcats aquesta nit Els jugadors del Reus Deportiu celebren un dels deu gols marcats aquesta nit REUS DEPORTIU
Esports Josep Cartanyà
Dimarts, 13 Març 2018 23:06

Els jugadors de Jordi Garcia han fet els deures en aquesta jornada intersetmanal de l'OK Lliga amb una victòria àmplia sobre el Caldes per 10 a 3 al Palau d'Esports. L'equip que ha inaugurat el marcador, però, ha estat el Caldes, amb un gol de Galbas (0-1) al minut 7. La reacció del Reus Deportiu ha estat ràpida i, al minut 9, Marc Torra empatava pels locals (1-1) i capgirava el marcador am bun gol de Marín, dos minuts més tard (2-1). A partir d'aquí, el Reus ha imposat la seva superioritat fins al final del partit. Marín ha repetit diana al minut 15 (3-1) i Romà Bancells ha fet el quart (4-1). Un minut abans d'arribar al descans, Xavi Rovira ha retallat distàncies pel Caldes (4-2).

A la represa, la dinàmica del partit no ha canviat. L'equip roig-i-negre seguia fent més gran el marcador amb els gols de Raul Marín (5-2) i Romà Bancells (6-2), als minuts 33 i 35 de partit. El Caldes ha aparegut amb un tercer gol en la jugada següent (6-3), però un Reus molt efectiu aquesta nit seguia perforant la porteria dels visitants. Al minut 41, han arribat dos gols consecutius d'Àlex Rodríguez (8-3) i (9-3). L'entrenador Jordi Garcia ha mogut banqueta en els darrers minuts i, un dels joves de l'equip, Jan Escala, ha tancat la golejada amb el desè gol al minut 42 (10-3).

La victòria del Reus Deportiu combinada amb el polèmic empat de Liceo i Barça a Riazor (2-2) -l'àrbitre ha anul·lat un gol als gallecs en l'últim segon- enganxa als reusencs a la lluita pel títol. El Barça lidera l'OK Lliga, amb 57 punts, seguit del Liceo amb 55 punts i del Reus Deportiu, amb 54 punts. El proper dissabte 17 de març, a les 18h, el Reus es desplaça al Palau Blaugrana per disputar un clàssic que podria ser clau en el desenllaç de la competició.

Parelles lingüístiques a la grada

Aquesta nit, les parelles lingüístiques que participen en la campanya 'Voluntariat per la Llengua' que impulsa el Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Reus han gaudit del Reus-Caldes. En acabar el partit, les parelles lingüístiques han conegut els jugadors i jugadores del Reus Deportiu que també participen en la iniciativa.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: