El CBT encadena la cinquena victòria consecutiva

L'Ibersol CBT s'imposa per 71 a 6 al CB Castelldefels al pavelló del Serrallo

Imatge del partit disputat al Serrallo entre l'Ibersol CBT i el BBA Castelldefels Imatge del partit disputat al Serrallo entre l'Ibersol CBT i el BBA Castelldefels CEDIDA
Dilluns, 12 Març 2018 08:24

L’Ibersol CBT buscava per primera vegada durant la temporada aconseguir cinc victòries consecutives. I davant estava el CB Castelldefels, equip que comptava amb jugadors amb anys d’experiència a les lligues LEB i a la lliga EBA.

El partit va començar amb uns minuts de moltes errades per part dels dos equips. Minuts on ningú aconseguia trobar el ritme al partit. Poc a poc el homes de Berni van calmar-se abans i van trobar l’equilibri que els va permetre obrir una petita diferència al marcador, malgrat que tenia molts problemes amb el rebot defensiu.

El conjunt tarragoní anava incrementant la diferència. Un triple d’Adrià Duch va posar el 20 a 9 a l’electrònic. L’entrenador visitant es va veure obligat a demanar el primer temps mort. El seu equip va reaccionar i va aconseguir un parcial de 0-6 al seu favor durant el darrer minut del primer quart, arribant-se al final del deu primers minuts amb un marcador més ajustat, 20-15.

El conjunt local havia perdut el control del partit. Els atacs eren molt menys fluids i sobretot l’encert en el tir exterior va desaparèixer. El CB Castelldefels tampoc va poder reduir més les diferències, sense posar en masses problemes al conjunt blau. Gràcies a dues tècniques assenyalades al conjunt visitant, l’Ibersol CBT va aconseguir posar una diferència de més deu punts, que va saber mantenir fins la mitja part. Un triple en el darrer segon de David Fernández posava el marcador en 42-28.

El tercer quart començava amb bona dinàmica. El jugadors tarragonins havien tornat a trobar les sensacions del primer quart. Una gran defensa ofegava cada atac del conjunt visitant i la diferència es va posar per sobre dels quinze punts. Però l’equip barceloní no es va rendir i amb pràcticament 2 minuts va aconseguir un parcial de 0-7. Berni va demanar el primer temps mort del tercer període, però no va servir de massa. El conjunt visitant jugava els millors minuts del partit, aconseguint retallar la diferència fins els quatre punts, 48-44.

El Serrallo veia com de nou, l’equip feia un tercer quart dolent que el condemnava a seguir lluitant per un partit que havia tingut del tot controlat. Amb un 50-46 s’entrava als 10 últims minuts.

I aquí no s’acava la reacció visitant. El conjunt del Baix Llobregat aconseguia posar-se per davant en el marcador. Els nervis les precipitacions tornaven al Serrallo. Cada atac del conjunt local es feia etern buscant alguna opció de tir. La defensa del Castelldefels no deixava bones opcions de tir.

Al darrer minut es va entrar amb el marcador molt igualat, 67-64. Una pilota robada per David Fernández va donar peu a un contraatac, que va acabar amb cistella més falta de Pape Mbape. A falta de 27 segons posava el marcador en 70-64 que sentenciava el partit. Al final, amb moltes dificultats, però la victòria es quedava a Tarragona per 71-66.

Després d'aquesta jornada, el CBT es situa setè classificat de la LIGA EBA, amb 11 victòries i 9 derrotes.