Mereixien més

El CF Reus aconsegueix sotmetre al Huesca, el líder de la Liga 1/2/3, però no pot perforar la seva porteria (0-0)

Imatge del partit disputat aquest vespre entre el CF Reus i la SD Huesca Imatge del partit disputat aquest vespre entre el CF Reus i la SD Huesca CF REUS
Esports Josep Cartanyà
Diumenge, 11 Març 2018 20:39

El CF Reus rebia aquest vespre a la SD Huesca, el líder de la categoria. El primer dels dos duels amb equips de la part alta -la pròxima jornada el Reus visita Vallecas- en què els homes de López Garai havien de ser el màxim de competitius si volien treure alguna cosa de profit en aquesta “corba” de la lliga.

Des del primer moment, el CF Reus i el Huesca s'han mostrat molt ofensius. Al minut 5, Fran Carbia ha engaltat un xut ben dirigit des de fora de l'àrea, que ha marxat lleugerament desviat a l'esquerra de la porteria d'Álex Remiro. Per contra, el Huesca ha estat a punt de marcar quan Moi Gómez ha recollit una pilota a dins de l'àrea reusenca i el seu xut creuat ha estat rebutjat per una ma miraculosa d'Edgar Badia. Al minut 17, ha estat Yoda que ho ha provat amb una acció individual a la punta dreta de l'atac roig-i-negre que ha acabat amb una rematada ajustada al pal esquerra de Remiro, però que aquest ha aturat amb seguretat.

El joc era viu i anava d'una porteria a l'altra. El CF Reus, lluny d'intimidar-se davant del límit, buscava porteria contrària. Al minut 24, Querol ha gaudit d'una bona orportunitat gol quan s'ha desmarcat a dins de l'àrea perseguit per defensors i ha rematat la pilota massa desviada quan es trobava davant de porteria. Al minut 35, el Huesca ha trenat una bona combinació dins de l'àrea del CF Reus, que ha provocat dues rematades, la primera de Lluís Sastre, rebutjada per Badia, i la segona, de Moi Gómez, que ha sortit massa alta per damunt de la porteria local.

Al segons temps, el CF Reus ha sortit força endollat i disposat a tenir més possessió de la pilota. Durant el primer quart d'hora, l'equip local impedia la sortida de pilota del Huesca i s'ha fet amb el domini del partit i de l'atac, encara que sense generar ocasions de perill. En una d'aquestes aproximacions del CF Reus, al minut 76, Querol ha vist la targeta groga per simular un possible penal sobre ell quan s'intentava colar davant del porter del Huesca. El criteri de l'àrbitre a l'hora de treure targetes ha estat molt criticat per la grada, que veia com les faltes comeses pels aragonesos no eren sancionades amb la groga.

El CF Reus estava bolcat al damunt de la porteria del Huesca i ho provava per les bandes, pel centre o a pilota parada. Hi havia molta presència a l'àrea aragonesa, però això no es traduïa en remats a porteria. En una falta picada des de la banda esquerra Atienza ha rematat de cap i el porter ha pogut agafar la pilota al límit del travesser.

Després d'aquest empat sense gols, el CF Reus es situa catorzè classificat, amb 38 punts, i es distancia sis punts per sobre de les places del descens, que marca la Cultural Leonesa.

Fitxa tècnica:

CF Reus Deportiu (0): Edgar Badía, Yoda, Álex Menéndez, Olmo, Querol, Fran Carbia (Guzzo, 69'), Juan Domínguez, Atienza, Gus Ledes, Jorge Miramón i Lekic (Mayor, 79').

Sociedad Deportiva Huesca (0): Álex Ramiro, Moi Gómez, Jair, Aguilera, Ferreiro (Camacho, 83'), Chimy Avila (Kilian, 79'), Vadillo, González, Brezancic, Iñigo López (Rescaldani, 73') i Sastre.

Gols: 1-0, Lekic (68'); 2-0, Carbia (92').

Àrbitre: Oliver De la Fuente Ramos (Comitè de Castella-Lleó)

Estadi Municipal de Reus: 2.891 espectadors