Una victòria a Granada confirma el Nàstic com el millor visitant

Un golàs d'Omar Perdomo al minut 35 val per tres punts d'or (0-1) / El Granada falla un penal al minut 87

Imatge del partit disputat avui al Nuevo Los Cármenes entre Granada i Nàstic Imatge del partit disputat avui al Nuevo Los Cármenes entre Granada i Nàstic GRANADA CF
Dissabte, 10 Març 2018 16:46

El Granada ha tingut el domini de la primera part, amb més posessió de pilota i amb més arribades a la porteria de Dimitrievski. Peró el Nàstic no ha perdut en cap moment el control del partit i, de quan en quan, ha fet mal per les bandes. Precisament, al minut 17, la primera ocasió de gol ha començat amb una gran acció de Tete Morente per la banda dreta, que centra, troba el cap de Barreiro, i aquest remtata al pal dret de la porteria de Javi Varas. Era el primer avís del conjunt grana.

Els locals haurien pogut marcar a pilota parada -amb una falta perillos picada per Kunde- o amb el bon xut d'Àlex Moreno, però al davant s'han trobat amb Dimitrievski, que ha estat molt segur durant el partit.

I al minut 35, el Nàstic aprofita un cotracop per servir una pilota cap a la banda dreta, que recull Omar Perdomo, que fa la bicicleta davant del seu defensor i s'inventa un xut creuat ajustat al pal esquerra de Varas, que no pot fer res per evitar el golàs del jugador grana (0-1).

El Granada, tercer classificat de la Liga 1/2/3, es veia soprès per un Nàstic que tornava a demostrar que segueix sent letal fora de casa -amb 22 punts aconseguits-, a diferència dels 11 punts obintguts al Nou Estadi. Abans del descans, al minut 40, Víctor Díaz ha etzibat un xut ras i ajustat al pal dret, des de fora de l'àrea, i Dimitrievski, un cop, més s'ha fet amb l'esfèrica.

El Nàstic resisteix

A la segona part, el Granada ha tancat al Nàstic a la seva porteria. La veritat és que els andalusos s'han bolcat sobre la porteria visitant i han tingut nombroses oportunitats per empatar però el premi del gol no ha arribat.

El Nàstic s'ha centrat més en tasques defensives i pràcticament no ha vist la porteria contrària. Amb tot, al minut 70, Barreiro hauria pogut marcar el segon, després d'un xut potent des de lluny que ha sortit per l'esquerra del travesser del porter Javi Varas.

El Granada ha tingut l'ocasió més clara per empatar al minut 83, quan una pilota centrada des de la dreta s'ha passejat sense que Joselu -que no hi ha arribat per pèls- ni cap altre jugador local hagi pogut empènyer la pilota fins al fons de la xarxa.

I al minut 85 arriba la jugada clau del partit. L'àrbitre assenyala penal contra el Nàstic per possibles mans de Jean Luc a dins de l'àrea. Després de diverses proteses dels jugadors grana, Machís, l'encarregat de picar el penal, ha estabellat la pilota contra el pal esquerra de Dimitrievski. El Granada acabava de desaprofitar la millor ocasió per igualar el partit.

En un final de nervis, s'han esgotat els cinc minuts del temps de desecompte i el Nàstic s'ha endut uns valusos tres punts del Nuevo Los Cármenes. L'equip de Nano Ribas suma 36 punts i es situa setzè classificat, una mica més lluny de la zona de descens.

Fitxa tècnica:

Granada CF (0): Javi Varas, Chico Flores, Álex Martínez (Pedro, 79’), Salvador (Hjulsager, 70’), Adrián Ramos, Machis, Kunde, Víctor Díaz, Saunier, Sergio Peña, Alberto Martín (Joselu, 56’).

Club Gimnàstic de Tarragona (1): Dimitrievski, Kakabadze, Gaztañaga, Fali, Uche (Álvaro, 72’), M. Barreiro (J. Márquez, 82’), Pleguezuelo, Tete, Omar (Assoubre, 64’), Abraham, C. Arzo.

Gols

0-1, Omar (35’).

Àrbitre
Juan Luis Pulido Santana (Col·legi Las Palmas).

Targetes
Grogues a Pleguezuelo (19’), Tete (41’), Kakabadze (82’), Abraham (85’), Kunde (85’) i Álvaro (86’).

Camp
Nuevo Los Cármenes. 8.435 espectadors. Partit corresponent a la jornada 30 de LaLiga 1|2|3.