Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cent patinadores rodaran al Palau Sant Jordi de Torredembarra

Es tracta de la 1a Jornada de la Fase Comarcal dels Jocs Escolars de Catalunya que tindrà lloc aquest diumenge 11 de març

Torredembarra acollirà la primera jornada de la Fase Comarcal del Tarragonès de Patinatge Artístic Torredembarra acollirà la primera jornada de la Fase Comarcal del Tarragonès de Patinatge Artístic ANNA F. / AJUNT. TORREDEMBARRA
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 10 Març 2018 11:55

El Pavelló Sant Jordi de Torredembarra acollirà aquest diumenge 11 de març, de 9 a 15 h, la 1a Jornada de la Fase Comarcal dels Jocs Escolars de Catalunya. Hi prendran part més d'un centenar de patinadores del Tarragonès provinents dels clubs PC Vila-seca, Dojo Tarragona, Nàstic Tarragona i Club Patinatge Torredembarra en categories amb edats dels 6 als 16 anys.

La jornada està organitzada pel Consell Esportiu del Tarragonès i el Club Patinatge Artístic Torredembarra, amb la col·laboració de Regidoria Esport. La segona jornada tindrà lloc el proper 21 d'abril a Vila-Seca.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: