Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El barri de Marysol de Roda ja té nova pista esportiva

El projecte, inclòs dins de les inversions financerament sostenibles de 2017 de Roda de Berà, ha permès ampliar la pista antiga de futbol sala mini

La nova pista esportiva de futbol i bàsquet del barri de Marysol, a Roda de Berà La nova pista esportiva de futbol i bàsquet del barri de Marysol, a Roda de Berà CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dimecres, 07 Març 2018 18:17

El barri de Marysol ja compta amb una nova pista esportiva de futbol i bàsquet entre el carrer Sínia i l’avinguda de Catalunya, a pocs metres de la caseta de l’associació de veïns. En el solar, abans de la intervenció, hi havia una pista de futbol sala mini, però la seva ampliació era una de les demandes dels veïns. Per aquest motiu, l’equip de govern de l'Ajuntament de Roda de Berà va tenir en compte aquest projecte entre els vuit que van ser inclosos dins de les inversions financerament sostenibles de 2017, finançades amb una part del romanent de tresoreria positiu de l’exercici anterior.

Els treballs efectuats han permès ampliar-la per assolir un camp de futbol de 40x22 metres que incorpora transversalment dues pistes de futbol sala mini. A banda de la pavimentació amb formigó i el seu allisat, s’han pintat les línies de joc i s’han instal·lat dues porteries, una a cada extrem del camp, i quatre més amb cistelles de bàsquet en sentit transversal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: