Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mireia López, campiona d’Espanya de 60 metres tanques

L'atelta del Club Atletisme Tarragona va disputar aquest cap de setmana el Campionat d'Espanya sub20 de pista coberta a Ourense

L'atleta del CA Tarragona, Mireia López, es va penjar la medalla d’or dels 60 metres tanques en el Campionat d’Espanya sub20 de pista coberta L'atleta del CA Tarragona, Mireia López, es va penjar la medalla d’or dels 60 metres tanques en el Campionat d’Espanya sub20 de pista coberta CA TARRAGONA
Esports Redacció Infocamp
Dimecres, 07 Març 2018 10:23

Mireia López es va penjar la medalla d’or dels 60 metres tanques en el Campionat d’Espanya sub20 de pista coberta disputat aquest cap de setmana a Ourense, i ho feia destrossant la seva anterior marca personal deixant-la en 8.72 segons, que significa un nou rècord absolut del club i millor marca espanyola de l’any de la seva categoria. L'atleta del CA Tarragona ja havia demostrat el seu esplèndid estat de forma en guanyar la seva semifinal amb un temps de 8.88 segons, que li havien permès el pas a la final.

En aquesta mateixa prova, també hi prenia part Alícia Vázquez, que amb una marca de 9.38 segons entrava en quarta posició de la seva semifinal, però que no eren suficients per entrar a la final. A més, Alícia també tenia la mínima per disputar la prova del salt de llargada, i que amb un gran salt de 5,36 metres, aconseguia una meritòria 5a posició.

Un altre esportista del Club Atletisme Tarragona, Javier Almalé, va aconseguir posició de semifinalista en aconseguir classificar-se per a aquesta en la primera ronda dels 60 metres llisos, en la que entrava en segona posició amb un temps de 7.19 segons. A les semifinals, aturava el cronòmetre en 7.22 segons, setè de la seva sèrie, que no li permetien el difícil pas a la final.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: