Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Anton Forniés, sots campió d'Espanya de javelina

Marimón es proclama finalista al Campionat de Catalunya de combinades sub16

Anton Forniés, del Club Atletisme Tarragona, va fer podi com a sots campió d'Espanya de javelina Anton Forniés, del Club Atletisme Tarragona, va fer podi com a sots campió d'Espanya de javelina CA TARRAGONA
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 06 Març 2018 11:10

L'atleta del CA Tarragona, Anton Forniés, va aconseguir el sotscampionat de llançament de javelina de la categoria M50 en el Campionat d'Espanya Máster de Llançaments Llargs d'Hivern, celebrat, el passat diumenge, 25 de febrer, a Monzón. Forniés va fer un magnífic últim llançament de jabalina de 31,10 metres. El guanyador de la prova va ser Luis Antonio Uson, del Simply Scorpio 71, amb un llançament de 46,74 metres.

Marimón finalista al Campionat de Catalunya de combinades sub16

D'altra banda, L. Marimón, del Club Atletisme Tarragona i única representant del club en el Campionat de Catalunya de combinades de pista coberta, va aconseguir plaça de finalista del campionat gràcies a la vuitena posició obtinguda. Marimón va realitzar una brillant competició, aconseguint tres marques personals en les proves individuals i, a més, superant també la seva anterior marca personal en combinades en 200 punts, en finalitzar amb un total de 2.685 punts.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: